Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Alpine

A 2005-ös Alonso legjobb imolai emléke

A Bahreinben kieső spanyol első pontjaiért megy Emilia-Romagnába, ahol ismét szoros középmezőnyt vár. Örül, hogy Imola újra a versenynaptár része: a Michael Schumacherrel vívott nagy csatára 16 év távlatából is emlékszik.

részletek

Alpine: Alonso segítsen nagycsapattá tenni minket!

Ez az egyetlen kérése a Renault Csoport vezérigazgatójának az F1-be idén visszatérő kétszeres világbajnok spanyol irányába. Luca de Meo bízik benne, hogy a költséglimit is segíthet nekik.

részletek

Alonso: Miért lenne velem nehéz?

Az Alpine F1-es világbajnoka szerint ő minden csapattársával jóban volt és a mai napig is jóban van, sőt, baráti a viszonyuk, ez a helyzet Esteban Oconnal is.

részletek

Nem engedi a „veszélyes játékokat” az Alpine pilótái közt

A pszichológiai játszma még belefér, az egyik versenyző – és ez elsősorban Esteban Ocont jelenti – destabilizálása már nem: az Alpine nagykövete, a négyszeres világbajnok Alain Prost fektette le a játékszabályokat.

részletek

„Két-három futam, és a Mercedes felzárkózik”

Ennyi idő kell a címvédőnek az Alpine-főnök Marcin Budkowski szerint, hogy megoldja problémáit. Saját istállóját a hatcsapatos középmezőny közepére sorolja.

részletek

Alonso: Nehéz lesz újabb vb-címet nyerni

Az F1-be visszatért spanyol pilóta pontosan tudja, matematikailag mennyire kevés esélye van újabb világbajnoki címet elérnie, ezért elsősorban arra törekszik, hogy az útja minél élvezetesebb legyen.

részletek

Ezért küldte el a csapatfőnököt az Alpine

Meglepő fejlemény volt januárban, hogy a Renault gyári csapatát vezető Cyril Abiteboul nem maradt az Alpine-ná váló istállónál. Hiányzott az a szemlélet, melyre a Renaulution vízió megvalósításához szükség van.

részletek

Alonso: Elég baj a Ferrarinak, ha ellenünk harcol

A kétszeres világbajnok spanyol egyáltalán nem számít arra, hogy egyáltalán versenyben lehet az idei évben a Ferrarikkal, ha azonban ez mégis megtörténik, az elég nagy bajt jelez a vörösöknél.

részletek

Alonso tudja, hol kell fejlődnie

Pozitívan értékelte bahreini visszatérését a kétszeres F1-es világbajnok, de tisztában van vele, hogy sok területen javulnia kell még. Azt nem tudta megmondani, hol áll az Alpine az erősorrendben.

részletek

Alonso kiválasztotta a legerősebb szezonját

Nem két világbajnoki évének egyikét említette a spanyol, amikor azt kérdezték tőle, mikor nyújtotta szerinte a legjobb teljesítményt. A lassan 40 éves pilóta legalább két évre tervez az F1-ben.

részletek

Alpine: 2022-re a legjobb autót építjük meg

Fernando Alonso idén ne számítson túl sok jóra, de a következő évre előre dörzsölheti a tenyerét, a francia istálló nagyfőnöke ugyanis nem éppen apró optimizmussal tekint a jövő szezonra. Csodafegyver jön?

részletek

„Inkább a jövő Alonsóját kellene keresni”

Sokan örülnek Fernando Alonso idei visszatérésének, ám Mark Webbernek vegyes érzései vannak ezzel kapcsolatban. Szerinte az F1-nek inkább a jövő nagy pilótáit kellene felkutatnia.

részletek
Olvastad már?