Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Alpine

Alonso még mindig 25 évesnek érzi magát

Fernando Alonso a Magyar Nagydíj hétvégéjén tölti be 40. életévét, ezzel csatlakozva Kimi Raikkönenhez, azonban ez a teljesítményén nem látszik, és elmondása szerint is 25 évesnek érzi magát.

részletek

F1-es generációk harca – Alonso örömmel nézi

A generációváltás kellős közepén tart az F1. A mezőnyben már egyre több fiatal küzd az álmáért, ugyanakkor ellenfeleik egy része még mindig a veteránok közül kerül ki. A tisztelet viszont kölcsönös.

részletek

Alonso bekeményít: Ha mindent szabad…

Jócskán a kritikák kereszttüzébe került mostanság az FIA, akiket többen és többször vádoltak azzal, hogy aránytalanul büntetnek. Ez egyeseknél újfajta szabályértelmezéshez is vezethet.

részletek

Alonso sebessége és mentalitása is meggyőzte az Alpine-t

Laurent Rossi szerint Fernando Alonso extra teljesítményt nyújt az autóban, a csapatot pedig folyamatosan motiválja és húzza előre - neki tetszik ez a mentalitás, úgyhogy 2022-ben is maradhat a spanyol.

részletek

Alonso: Idén most voltunk a leggyorsabbak

Miután a hetedik helyen ért célba Silverstone-ban, Alonso úgy érezte, hogy nyers tempó tekintetében most voltak a legjobbak az Alpine-nal, mióta visszatért a száguldó cirkuszba két év kihagyás után.

részletek

Ricciardo: Alonso a versenyzés legnagyobb mestere idén

Nem sikerült éppen földbe döngölően izgalmasra a történelem első F1-es sprintfutama, ám Fernando Alonso csodálatos produkciója miatt nemcsak mi döbbentünk meg, hanem Daniel Ricciardo is.

részletek

Meglehetett volna a dupla Q3 az Alpine-nak

A szorosabb középmezőny azt is eredményezi, hogy a pilóták könnyen lökdösik ki egymást a továbbjutó helyekről az időmérőn, így maradt hoppon az Alpine párosa is. De mindketten találtak pozitívumot is.

részletek

Ocon új karosszériát kap Silverstone-ban

Esteban Ocon egy teljesen új karosszériát kap a Formula-1-es Brit Nagydíjon, hogy az Alpine-nál minden kétséget eloszlassanak afelől, hogy technikai problémák okozták a közelmúltbeli formahanyatlását.

részletek

Alonso: Imádom és utálom is Angliát

A Formula-1 bölcsőjébe, Nagy-Britanniába látogat a hétvégén a mezőny. Tízből hét csapat főhadiszállása is a szigetországban van, így sokan kötődnek a paddockból a helyhez, még a más nemzetiségűek is.

részletek

Jelentős változtatást kér csapatától a küszködő Ocon

A francia pilóta alulteljesített az előző négy versenyhétvégén. A körönként egy másodperces különbség Alonsóhoz képest arra utal, hogy a probléma az autóban keresendő: Ocon szeretné, hogy a lehető legtöbb alkatrészt kicseréljék.

részletek

Alonso: Ezért semmilyen büntetés nem elég

Rendkívül frusztráltan nyilatkozott az F1-es Osztrák Nagydíj időmérője után a spanyol, aki amiatt nem jutott be a Q3-ba, mert az utolsó gyorskörén feltartotta őt Sebastian Vettel.

részletek

Alonso: Ennél is többre vagyunk képesek

Túl vagyunk a Fomula-1-es Osztrák Nagydíj első két szabadedzésén és az Alpine csapata egy igencsak eseménydús napot tudhat maga mögött. Az F2-es bajnokság éllovasa, Guanyu Zhou az enstone-i istálló színeiben ejthette meg F1-es bemutatkozását és rendkívül élvezte az A521 vezetését.

részletek
Olvastad már?