Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 24. vasárnap

Alpine

Ricciardót egy rejtett képesség teszi brilliánssá

Daniel Ricciardo köztudottan gyors F1-es pilóta, ám egyik korábbi munkatársa szerint emellett rendelkezik egy olyan kvalitással is, ami igazán összetart egy istállót.

részletek

Kinevezte új főnökét az Alpine

Már régóta tudni lehetett, hogy a Suzuki MotoGP-csapatának feje, David Brivio a Renault-utódhoz tart. Az olasz a versenyigazgató posztot kapta meg – hogy ez pontosan mit takar, még az Alpine-nál sem tudják.

részletek

Az Alpine a Lotusszal szövetkezve hódítana

Az F1-es bemutatkozását követően a Lotusszal karöltve egyéb versenyszériákban is saját csapatot indítana az Alpine. A Formula-E és a WEC is szóba jött lehetőségként.

részletek

Rendszeres dobogót vár az Alpine

Csütörtökön bemutatkozott a Renault-utód, a vezérigazgató, Laurent Rossi pedig kijelölte a célokat: elsősorban 2022-re építkeznek, de az átmeneti évet sem engedik el.

részletek

Megérkezett és festést villantott az Alpine

A Renault-ból átalakuló csapat a teljes vállalat új stratégiájáról szóló prezentáció keretein belül tett közzé néhány fotót az F1-es autó dizájnjáról – amely azonban még nem a végleges változat.

részletek

„Alonso futamokat nyerhet!”

Óriási várakozás előzi meg Spanyolországban Fernando Alonso F1-es visszatérését - az emberek azt várják tőle, hogy dobogóra álljon, akár nyerjen és újra visszatérjen a csúcsra.

részletek

Hivatalos: Brivio távozik a Suzuki éléről

Egy nappal az F1-es pletykák felröppenését követően a tavaly vb-címet szerző „kékek” megerősítették, hogy Davide Brivio távozik a csapatvezetői posztról – az nem derült ki, ki veszi át a helyét.

részletek

A MotoGP-ből igazol szakembert a Renault?

Az Alpine-ná váló Renault-nál nagyobb változások mehetnek végbe az F1-ben, az egyik ilyen lehet, hogy elcsábítják a Suzukit MotoGP-világbajnokká segítő Davide Briviót.

részletek

Alpine: Ricciardo miatt erősebbé váltunk

A Renault-ból átalakuló csapat főnöke, Cyril Abiteboul úgy véli, a McLarenhez távozó pilótájuknak köszönhetően idén még versenyképesebbek lehetnek – ami épp az ausztrál új csapata ellen érhet aranyat.

részletek

„A csapaton belüli csatározások tették tönkre Alonso karrierjét”

Martin Brundle szerint a spanyol pályafutásában sokkal több lehetett volna két vb-címnél, csak a saját csapatán belüli csatározások miatt ez benne is maradt. Ettől függetlenül várja a visszatérését.

részletek

Alonso elárulta, hogy mi a célja 2021-ben

Az F1-be visszatérő kétszeres világbajnok szerint fantasztikus lenne, ha dobogóra állhatna honfitársával, Carlos Sainzcal, de 2021 még a felkészülés éve lesz számukra.

részletek

Renault: Alonso a tesztek ellenére is hátrányban lesz

Hiába adnak meg neki minden lehetőséget, hogy visszaszokjon az F1 ritmusára, a visszatérés előtt álló kétszeres világbajnokot így is hátrányosan fogja érinteni a két kihagyott szezon.

részletek
Olvastad már?