Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Alpine

A tempóhiány miatt kapott új motort Alonso

A kétszeres világbajnoknak eddig felejthető az austini hétvége, a pénteki szenvedés után új motort kap, ami a rajtrács végére száműzi őt. Az Alpine sem érti, mi történik velük.

részletek

Motorgond, fal – küzdelmes péntekje volt Alonsónak

Az ág is húzta a spanyol pilótát az USA Nagydíj péntekjén, hiszen mind az első, mind a második szabadedzésen problémái akadtak. Gondokkal kezdte, gondokkal zárta a napot.

részletek

Alonso támogatja az amerikai futamokat

2022-től kezdve már két helyszínen is versenyt rendeznek az Egyesült Államokban. Jövőre Austin mellett Miami is csatlakozik, Fernando Alonso pedig egyetért a tengerentúli terjeszkedéssel.

részletek

Végsőkig tartó harcra számít az Alpine

Egyelőre a francia alakulat birtokolja az ötödik pozíciót a 2021-es F1-es konstruktőri világbajnoki összetettben, de Marcin Budkowski ügyvezető igazgató szerint még korántsem dőlhetnek hátra.

részletek

Alpine: Ez egy százversenyes projekt

Laurent Rossi vezérigazgató kijelölte a francia csapat célját az F1-ben: évről évre feljebb kapaszkodnának a ranglistán, 2024-ben pedig dobogós helyezések egész sorát szeretnék szerezni.

részletek

Alonso „varázsló”, és veszélyes lehet jövőre

Nem járt még le a kétszeres világbajnok ideje a Formula-1-ben, ezt már jelenlegi kollégái is sokat hangsúlyozták, de egykori F1-esek is úgy gondolják, jó az öreg a háznál.

részletek

Ocon: Még egy kör és defektet kaptam volna

A mezőnyben egyedüliként egyetlen szett intermediate gumin teljesítette az F1-es Török Nagydíjat az Alpine franciája: bejött a rizikó, hiszen pontot szerzett, de a vége már nagyon necces volt.

részletek

Masi: Gaslynak járt a büntetés

Michael Masi, az FIA versenyigazgatója megindokolta, miért Pierre Gaslyt okolták és sújtották büntetéssel Törökországban, a Fernando Alonsóval való összeérését követően.

részletek

Alonso: Már megint elkerült a szerencse

Talán meg sem lepődött Fernando Alonso azon, hogy a trükkös körülmények között felejthetően alakult a versenye, ettől még bosszantja a dolog. Kijutott neki a jóból – persze a rossz értelemben.

részletek

Alonso megúszta büntetés nélkül az „év legjobb szombatját”

Dupla sárga zászlós kihágás miatt vizsgálták, de végül nem szankcionálták az isztambuli időmérő után a spanyolt, aki így az ötödik helyről vághat neki vasárnap az F1-es Török Nagydíjnak az Alpine-nal.

részletek

Alonso: Jövőre megmutathatom a képességeimet

2022-től elég nagy szabályváltozás megy végbe az F1-ben, ami sok dolgot megváltoztat majd. Az Alpine pilótája szerint a tapasztalat nem fog előnyt jelenteni, ám a képességek sokat érhetnek a jövőben.

részletek

Alonso: A dobogón kellett volna lennünk

Az Alpine spanyolja jó helyről kezdte a futamot, és a rajt után is csatában maradt, ám ő sem volt a végén azok között, akiknek a kezükre játszott az eső. Valamire azonban így is büszke.

részletek
Olvastad már?