DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

2022-esautó

Régi trükköt hozna vissza Russell

Látványos és komolynak is tűnő probléma merült fel a megújult szabályrendszer szerint készült 2022-es autóknál, ám a Mercedes pilótája szerint egyszerű lehetne rá a megoldás.

részletek

Perez: Ezúttal mindannyian a nulláról indulunk

A Red Bullnál töltött második szezonja előtt Sergio Perez már alig várja, hogy a 2022-es autóval versenyezzen. A mexikói abban bízik, hogy az új szabályok bevezetését követően mindenki, így ő maga is a nulláról indulhat majd.

részletek

Hamiltonnak kedveznek az új autók?

A nemrég még a Formula-1-ben szereplő orosz versenyző szerint a 2022-es versenygép karakterisztikáját elnézve Lewis Hamilton stílusának fekszik majd igazán, előnyben lehet Verstappennel szemben.

részletek

Hasonló teljesítményre számít a Mercedes

A címvédő istálló szerint a tavalyi és az idei autók között nem is lesz akkora teljesítménybeli különbség, mint amire a szabályváltozások alapján mindenki számít. Persze egy kis idő kelleni fog azért.

részletek

Kihívás volt két autón dolgozni a Mercedes szerint

Már jó előre lehetett tudni, hogy 2022-ben egy új érája kezdődik a Formula-1-nek, azonban egyes csapatoknak nehezebb volt a jövő évre figyelnie. Visszaüt-e vajon?

részletek

Ennyire lehet szoros a verseny 2022-ben

Némi halasztás után idén végre bemutatkozik a Formula-1 új szabályrendszere, a megújult dizájnú autókkal. Sokat várnak tőle, most megtudtuk, egész pontosan mennyit is.

részletek

Mire megy a 2022-es F1-es autó az idei Ferrari ellen?

Bár egyelőre csak egy bemutatóautót láthattunk a jövő évi F1-es versenygépekből, az Assetto Corsa nevű játékban kipróbálhatjuk, hogyan teljesít az új autó a 2021-es változat ellen Monzában.

részletek

Isola: Meg kell várnunk az első futamot

A Pirelli motorsportért felelős vezetője szerint a következő évi első verseny mutathatja meg igazán, hogy mire is képesek a 2022-es abroncsok, melyeket folyamatosan tesztelnek az idei év során.

részletek

Steiner: Fejlődni fognak a 2022-es autók

A Haas csapatfőnöke szerint nem kell tartani attól, hogy túlságosan hasonlítani fognak egymásra az új szabályok szerint épült versenyautók. Günther Steiner bízik a mérnökök találékonyságában.

részletek

Így fest egy silverstone-i kör a 2022-es F1-es autóval

Még csak egy hete leplezték le a Brit Nagydíj helyszínén a 2022-es autó bemutatós verzióját, az Assetto Corsában egy videós máris kipróbálta, milyen vezetni azt.

részletek