DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Ázsia

Visszatérő pályán versenyezhet Ázsiában az F1

Sajtóhírek szerint az eddig bejelentett 13 futam és a közel-keleti zárás között a Távol-Keletre is elutazna a mezőny, de Vietnám mellett nem Sanghaj, hanem egy másik ikonikus pálya rendezhet futamot.

részletek

Hivatalos: Az Aston Martin valóban befektetőket keres

Az Aston Martin hivatalosan megerősítette azokat a feltételezéseket, melyek szerint befektetőkkel tárgyalnak F1-es jövőjüket illetően. A pletykák szerint Stroll a Racing Pointhoz csábítaná a márkát.

részletek

Autón, lámpán, zebrán, járdán át

Többnyire oroszországi, vagy amerikai utakon készült belső kamerás felvételek lepik el a YouTube-ot, ezúttal azonban egy ázsiai válogatást hoztunk nektek.

részletek

Kínai szupersztárról álmodik a McLaren

Bár a világ legnépesebb országában lassan másfél évtizede vendégeskedik az F1, igazán erős versenyző eddig nem került ki onnan, aki megütötte volna a száguldó cirkusz szintjét.

részletek

Óriási a túljelentkezés az F1-es futamok rendezésére

A Formula-1 új vezetése egészen új látásmódot hozott a száguldó cirkuszba, talán ennek is köszönhető, hogy nagyjából 40 helyszín puhatolózik, hogy a következő években F1-es futamot rendezzen.

részletek

Még több utcai F1-es futamot rendezhetnek Ázsiában

A sportág marketingvezetője szerint Szingapúr mellett más nagyvárosokba is ellátogathat a száguldó cirkusz a világ legnagyobb kontinensén.

részletek

TCR: Sorozat indul Ázsiában és az USA-ban is

A WTCC önjelölt riválisaként ismert TCR sorozat szervezői komolyan veszik terveiket: közös szabályrendszerrel számos önálló regionális és nemzeti sorozatot indítanak útjára.

részletek

Magyarok vitték jó hírét az autókrossznak Ázsiában

A mai napon, december 12-én, az Egyesült Arab Emirátusokban található Emirates Motorplexben magyar versenyzők főszereplésével, a helyi uralkodó, Sejk Marwan Bin Rashid Al Mu’Alla meghívására megrendezték az autókrossz történetének első nem európai földön lebonyolított versenyét.

részletek