DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Miért tűntek el Hamilton követései az Instagramon?

Nulla követést jelez a közösségi oldal a hétszeres F1-es világbajnoknál, amiből sokan arra asszociáltak, hogy mégis távozhat a brit – most az öccse beszélt arról, mi zajlik a pilótánál.

Lewis Hamilton vitatott körülmények között, az utolsó körben bukta el a 2021-es Formula-1-es világbajnoki címet a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon. A 36 éves pilóta azóta teljes némaságba burkolózott, s Toto Wolff Mercedes-főnök sejtelmes nyilatkozata után, mely szerint a brit kiábrándult a sportágban és nem tudja garantálni, hogy jövőre is a mezőny tagja lesz, felröppentek a pletykák, hogy esetleg a hétszeres vb-győztes hirtelen visszavonulhat.

hamilton-2021-abudhabi-dppi



Noha sajtóhírek szerint Hamilton már közölte a csapatával, hogy kitölti 2023 végéig szóló szerződését, az F1 egykori ura, Bernie Ecclestone szerint például nem fog tovább versenyezni a brit. A távozásáról szóló találgatások tüzére pedig csak olajat öntött, hogy a napokban mindenkit kikövetett Hamilton az Instagramon.

Bár maga a versenyző továbbra sem törte meg a bő két hete tartó csendet, öccse, Nicolas Hamilton egy Twitch-bejelentkezés során rövidet szót ejtett bátyjáról:

„Szerintem csak egy kis szünetet tart a közösségi médiát illetően, amiért nem is tudom hibáztatni. A közösségi média nagyon mérgező hely lehet. De egyébként rendben van” – jelentette ki az ifjabb Hamilton, akinek szavait a PlanetF1.com idézi.

Nem ez egyébként az első alkalom, hogy a Formula-1-es pilóta drasztikus lépésre szánja el magát a közösségi médiában, néhány éve egyszer az összes posztját törölte. Wolff szerint egyébként annak köszönhető Hamilton hallgatása, hogy még mindig nem találja a szavakat az Abu Dhabiban történtek után.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: