DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

NicolasHamilton

Csapatfőnök-keringő, Verstappen egymilliós licensze – kedd hírei

A vezetők voltak a mai nap főszereplői: Vasseur-t a Ferrari, Seidlt az Alfa Romeo, Stellát a McLaren nevezte ki első emberének.

részletek

Miért tűntek el Hamilton követései az Instagramon?

Nulla követést jelez a közösségi oldal a hétszeres F1-es világbajnoknál, amiből sokan arra asszociáltak, hogy mégis távozhat a brit – most az öccse beszélt arról, mi zajlik a pilótánál.

részletek

Hamilton féltestvére ismét versenyezni fog

Nicolas Hamilton, az ötszörös F1-es világbajnok, Lewis Hamilton testvére ismét versenyezni fog, méghozzá a Brit túraautó-bajnokságban, a Williams új főszponzorának, a ROKiT-nek a segítségével.

részletek

Így nyomja szimulátorban a "kis Hamilton"

Tudod, mi az, amiben Lewis Hamilton alig tudja legyőzni az öccsét? A szimulátoros versenyzés! Az ifjabbik testvér legutóbb az Autosport Show-n mutatta meg a nyilvánosságnak, hogy vezet virtuálisan.

részletek

Hamilton: Az öcsém egy példakép

A mozgászavarokkal küzdő Nicolas Hamilton idén a brit túraautó-bajnokságban versenyez, kétszeres F1-es világbajnok testvére szerint nagyon sokak példaképévé válhat.

részletek

Lewis Hamilton öccse is a BTCC-ben versenyez

A brit túraautó-bajnokság hivatalos médianapja egy nagy bejelentést is tartogatott, az F1 világbajnokának testvére, Nicolas Hamilton ugyanis idén ebben a sorozatban fog versenyezni.

részletek