DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Nico Hülkenberg új szerepben: Apa lett a volt F1-es!

2022-es üléssel nem, egy csodálatos kislánnyal azonban megjutalmazta az élet az ex-Formula-1-es pilótát, Nico Hülkenberget. Közösségi oldalán osztotta meg a hírt a boldog apuka.

Utolsó lehetőségként tekintett a 2022-es évre Nico Hülkenberg, de bánatára egyik csapat sem számolt vele, ezért jövőre sem láthatjuk őt a mezőnyben és jó eséllyel vissza sem tér már az F1-be. A német a 2019-es idény végén veszítette el renault-s ülését Esteban Oconnal szemben, így második éve csupán tartalékpilótaként van jelen a királykategóriában, ami valljuk be, nem túl kecsegtető egy ilyen rutinos, sok évet maga mögött tudható pilóta számára.

Néhány hónappal ezelőtt Hülkenberget még foglalkoztatta a visszatérés gondolata, egyes pletykák szárnyra is kaptak vele kapcsolatban, ám végül egyik sem bizonyult igaznak. „Azt hiszem, tudom, mi fog történni. Ezt mindenki megjósolhatja magának, nem kergetek illúziókat. Realistának kell lennem, az élcsapatok számomra nem nyitnak ajtót. Ha most nem jön össze, akkor a Formula-1-es fejezet számomra véget ér” – fogalmazott akkor Hülkenberg.

Egy álom tehát véget ért, de az élet ezúttal új kaput nyitott ki előtte, múlt pénteken ugyanis kislánya született. A csodás hírről közösségi oldalán számolt be a német, a kedves gondolatok mellé pedig egy gyönyörű családi fotót is posztolt. 

„Valami megváltozott múlt héten pénteken, amikor a kislányunk, Noemi Sky csatlakozott a világunkhoz. Anya és lánya jól vannak, a szülők pedig nem is lehetnének büszkébbek" – írta a fotó mellé Hülkenberg.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nico Hülkenberg (@hulkhulkenberg) által megosztott bejegyzés

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: