DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Hamilton letiltotta a róla készült Netflix-felvételeket

A Mercedesnél forgatott a német hétvégén a Drive to Survive második évadát készítő stáb, de Lewis Hamilton nem fog sokat szerepelni az epizódban: nem engedi, hogy betegen betegyék a műsorba.

Csupán múlt héten vált biztossá, hogy a Netflix nagy sikerű sorozata, a Drive to Survive második évadot kap, amelyben ráadásul az első szezonban kimaradó Mercedes és Ferrari is vállalta a szereplést. A stáb a Német Nagydíjon a Mercedesnél forgatott, és nem is kaphattak volna jobb alapanyagot: a hétvége nagy csinnadrattával, a 200. nagydíjrészvétel ünneplésével kezdődött, majd katasztrofális versennyel végződött.

Ráadásul a torokfájásra panaszkodó Lewis Hamilton betegeskedett hétvégén, ami újabb cselekményszál lehetett volna az epizódban. De csak lehetett volna: az ötszörös világbajnok nem akarja, hogy a nézők betegen lássák, ezért letiltotta a felvételeket.



„Nem hiszem, hogy elvonta volna a figyelmem, nagyszerűen dolgoztak” – beszélt Hamilton a Netflix-stábról a Racefans.net-nek. „Ugyanakkor valószínűleg nem fogok sokat szerepelni benne, mert végig rosszul voltam voltam, olyan felvételeket pedig nem engedélyezek, amelyeken beteg vagyok. Lehet, hogy nem is fogok szerepelni a részben.”

Hamilton továbbra is lábadozik, aminek következtében a Magyar Nagydíjat megelőző nyilvános szerepléseket lemondta. Egykori csapattársa, Nico Rosberg, aki továbbra is keserű érzéseket táplál Hamiltonnal szemben, ennek kapcsán tévéadásban megjegyezte: „A betegség is a Lewis Hamilton Show része, szereti nehezebbnek feltüntetni a dolgokat.”

A Mercedes-csapatfőnök, Toto Wolff iróniával megjegyezte a hockenheimi forgatás kapcsán: „Több tartalmat biztosítottunk a netflixeseknek, mint bármelyik hétvégén.”  

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: