DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Hamilton: A szex a legjobb dolog a világon

Lewis Hamilton legutóbbi megnyilatkozásaival már-már a legendás James Hunt laza, életigenlő stílusát idézi. Egyszer a szexről és az autókról beszél, másszor arról, hogy versenyek előtt templomba jár.

A kétszeres F1-es világbajnokkal a Playboy készített egy kötetlen hangvételű interjút, melynek egy-egy pikáns részletét német portálok máris kiszivárogtatták. Hamilton arra a kérdésre, hogy mi szerinte a legjobb dolog a világon, a következő, tudományos mélységű választ adta:



„A szexhez semmi más nem fogható. De az autókat is szeretem. Azt hiszem, a legjobb dolog a világon egy jó szex egy jó autóban” – mondta a 30 éves playboy, aki Nicole Sherzingerrel való szakítása óta szinte minden rendezvényes más és más, csinosabbnál csinosabb szupermodellek oldalán tűnik fel. „A lehető legjobban kiélvezem a szingli életet” – jegyzi meg kajánul a pilóta.

Hamilton egy másik minapi nyilatkozatában, amit a WWD-nek adott, arról beszélt, milyen fontos szerepet tölt be az életében a vallás. „Hozzászoktam, hogy vasárnap reggel mindig korán kelek, mert a versenyek előtt mindig elmegyek templomba” – jutott el az autóban való szeretkezéstől pillanatok alatt a templompadig az F1-es világbajnok, aki útközben azért még J.W. Anderson barátja egy nagyszabású divatbemutatójára is betért, ahol a legújabb, 2016-os tavaszi-nyári kollekciókat tekintette meg az első sorból.

„Főleg a farmerkabát és a narancssárga bőrdzseki tetszett, az nagyon menő volt” – mondta mosolyogva, majd hozzátette: „A divat és az F1 szerintem nagyon jól megférnek egymás mellett. Gyors autókat hajtunk: ez elegáns és csillogó, sportos és szexi is egyben. Én magam sohasem foglalkoztam a divattal, amíg be nem kerültem az F1-be, és nem találkoztam rengeteg nagyszerű stílusú emberrel. Onnantól már azokkal is találkozni akartam, akik ezeket a fantasztikus ruhadarabokat tervezték. Ekkor döbbentem rá, milyen nagyszerű világ ez!” – árulta el Hamilton. 

Szex, autók, templom és divat egyetlen egy cikkbe sűrítve, és mindez az F1 regnáló világbajnokáról szól. Kezdjük érteni, miért mondja azt Bernie Ecclestone, hogy rég volt már olyan kiváló nagykövete a száguldó cirkusznak, mint Lewis Hamilton. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: