DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Divat

Szótárak a legkülönbözőbb területekről

Manapság nagy divatja van az úgynevezett retro életérzésnek, tehát amikor adott esetben több évtizedes termékekkel, tárgyakkal találkozunk és így fiatal- vagy gyermekkorunk emlékképei is újra megtalálnak minket.

részletek

Pink kollekció arca lett Lewis Hamilton

A hétszeres világbajnok a Valentino divatház új, Pink PP névre hallgató reklámkampányának frontembere a színésznő-énekesnő Zendaya mellett.

részletek

Hamilton: Ez a gendersemleges öltözködés

Kirívó szettben jelent meg Lewis Hamilton a Török Nagydíj csütörtöki napján. A brit újságírói kérdésre elmondta: nem ez az első alkalom, hogy férfi szoknyát visel. Örül, hogy már F1-es hétvégéken is kifejezheti magát öltözködésével.

részletek

Leclerc is divatikonnak állt: Az Armani arca lett

Az Armani hétfőn nyitotta újra üzleteit Olaszországban, egyúttal a sajtóban elindított egy új tavaszi reklámkampányt, amelynek arca a Ferrari 22 éves pilótája, Charles Leclerc.

részletek

Hamilton a divatról: Pharrell, trapéz és fecske

Interjút készített Lewis Hamiltonnal a GQ magazin, amelyben az F1 csak érintőlegesen szerepelt: beszélt viszont a világbajnok trendről, a ruhatáráról és arról is, szeretne a Taplógáz 2 című filmben szerepelni.

részletek

Hamilton a tíz legdivatosabb sportoló között

Az öltözködés kiemelt helyet foglal el az F1-es világbajnok életében, ennek elismeréseként pedig előkelő helyre került a divatos sportolók 50-es listáján. Tíz év múlva ő maga is tervezne ruhákat.

részletek

Brazil ruhákba öltözött feleségek Interlagosban

Az idei Brazil Nagydíjon a kevés összegyűlt pilótabarátnő mind ugyanattól a cégtől választott ruhákat, népszerűsítve a Felipe Massa sógornője által alapított vállalatot.

részletek

Pilótabarátnők Austinban és Mexikóban

Az F1-es versenyzők párjai a tengerentúli futamok alatt sem maradtak otthon, az Amerikai és a Mexikói Nagydíj hétvégéjén is bemutatták divatos ruhatárukat.

részletek

Exkluzív F1-es divatbemutató Mexikóban

A Mexikói Nagydíj visszatérését nemcsak a pályán, hanem a kifutón is megünnepelték a pilóták. Pénteken ismét jótékony célból vonultak fel az Amber Lounge divatbemutatóján.

részletek

F1-es pilóták a kifutón

Különleges eseményt rendeznek péntek este Mexikóban: legalább hét Formula-1-es versenyző vonul majd végig az Amber Lounge kifutóján, a tűzálló ruhát elegáns viseletre cserélve.

részletek

Így öltöztek a pilótabarátnők Monzában

Mint azt már megszokhattuk, a versenyzők barátnői és feleségei stílusos és márkás ruhákban jelennek meg a paddockban. Ez az Olasz Nagydíj hétvégéjén sem volt másként.

részletek

Hamilton: A szex a legjobb dolog a világon

Lewis Hamilton legutóbbi megnyilatkozásaival már-már a legendás James Hunt laza, életigenlő stílusát idézi. Egyszer a szexről és az autókról beszél, másszor arról, hogy versenyek előtt templomba jár.

részletek