DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Lorenzo volt a Spanyol Nagydíj sztárja

Úgy tűnik, az idei F1-es Spanyol Nagydíjra nem énekesek vagy színészek voltak igazán kíváncsiak - annál inkább néhány híres motor - és autóversenyző, akik a mezőny tagjaival is jó barátságot ápolnak.

A MotoGP világbajnoka, Jorge Lorenzo a Ferrari garázsában vendégeskedett vasárnap, ahol Esteban Gutierrezzel beszélgetett, majd később természetesen régi ismerősével, Fernando Alonsóval is összefutott a paddockban. A futamot már Niki Laudával és a német RTL riporterével, Florian Königgel együtt nézte végig. A verseny után Daniel Ricciardóval cserélt sisakot - szerinte az ausztrál pilóta egy nagyszerű fickó és a Formula-1 egyik jövőbeli világbajnoka.

lorenzo



lorenzo (1)

„Ma sisakot cserélhettem a legalázatosabb atlétával, akivel valaha életemben találkoztam. Az ő valódi mosolya példaértékű, főként ebben a világban” – írta Lorenzo a közösségi oldalán.

A spanyol raliversenyző, Dani Sordo szombaton Fernando Alonso, Roberto Merhi és Mark Webber társaságában múlatta az időt, majd ellátogatott a Shell Motorsport pálya melletti laborjába is. 

sordo (2)

sordo (1)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: