DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

„Eco-Meister” minősítést kapott az Apollo Aspire XP Winter

A híres német Auto Bild magazin a téli gumiabroncsok éves tesztje keretében nemrég csupán két gumiabroncsnak adta meg az Eco-Meister besorolást, amelyekből az egyik az Aspire XP Winter volt. Az Aspire WP Winter külön dicséretet kapott a vezetőknek kínált ár-érték arányért.

Az Auto Bild a 2019-es téli gumiabroncstesztjén 53 db 225/45 R17 méretű modellt tett próbára. A szakértők az egyes gumiabroncsok hóban és nedves felületen való féktávolságát tesztelték, majd az eredmények alapján egy 20-as listát állítottak fel. A továbbjutóknak 16 próbán kellett részt venniük a „hó”, „nedves”, „száraz” és „ár” kategóriákban, az eredményeket pedig szeptember végén hozták nyilvánosságra.

02_Apollo_Aspire-XP-Winter



Az Aspire XP Winter volt a hat „példaértékű” minősítéssel jutalmazott gumiabroncs egyike, az Auto Bild szakértői pedig kimondottan díjazták a nedves és száraz felületen való kezelhetőség és a havas felületen való rövid féktávolság miatti teljesítményét. A modell összességében negyedik helyen végzett, és egyike volt azon csupán két gumiabroncsnak, amely az összes próbán a legjobb vagy második legjobb értékelést kapta. Az Aspire XP Winteren kívül ráadásul csupán egy másik gumiabroncsnak adományozta a magazin az Eco-Meister címet.

01_Apollo_Aspire-XP-Winter

Az Aspire XP Winter

Az Apollo Aspire XP Winter tökéletesen kiegyensúlyozott téli gumiabroncs. A vállrész oldalirányú lamellái kiváló tapadást biztosítanak hóban és remek vízkiszorítást a kanyarodásnál, a többirányú lamellákkal és a központi barázdákkal havas felületen nagyszerűen kezelhető a gépjármű, nedves felületen pedig kiváló teljesítmény tapasztalható.. A kifejezetten alacsony hőmérséklethez tervezett futófelület-keverék kopásálló polimerjei hosszú élettartamot biztosítanak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: