Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda
Autó

Osvárt Andrea, a BMW Magyarország márkanagykövete

A BMW Group Magyarország márkanagykövete, Osvárt Andrea színésznő, modell és producer egy elektromos BMW i3S-t vezet.

Osvárt Andrea színésznő, modell és producer hazánk egyik legismertebb arca a nemzetközi divatmagazinok és fotósok között, hiszen többek között az 1996-os Look of the year helyezése is segítette modellkarrierje elindulásában. Andreát a világ szinte minden táján fotózták, Róma, Párizs, Milánó divatlapjainak címoldalán szerepelt. A modellpályát maga mögött hagyva Rómába költözött, hogy színésznő lehessen, melynek sikerét azóta is évente három-négy főszerep és produceri munkák sora bizonyítja. Számos olasz, magyar és nemzetközi produkcióban vett részt, játszott Robert Redford, Brad Pitt és Jeremy Irons oldalán, vagy épp Clive Owen és Julia Roberts partnereként. Magyarországi filmes kasszasikere a „Megdönteni Hajnal Tímeát” volt, melyben ő alakította a címszerepet. Producerként is folyamatosan aktív, filmjei a Velencei Filmfesztivál különdíját, illetve Európai Arany Glóbusz díjakat is nyertek, jelenleg is több alkotáson dolgozik. Továbbra is sok időt tölt Olaszországban, de ideje nagyobb részét Budapesten tölti, ahol a BMW Group Magyarország márkanagyköveteként egy elektromos BMW i3-assal jár.

P90310587_highRes_andrea-osvrt-with-bm_resizeLegújabb autója egy Melbourne Red (piros) BMW i3S, mely a márka sportos elektromos modellje. A BMW i3S a városi közlekedés dinamikus képviselője, 184 lóerős teljesítményével, 270 Nm nyomaték leadására képes, zéró emisszió mellett. Speciális, külön ehhez a modellhez tervezett futóműve a vezetési élménykapcsolón Sport üzemmódot is kínál, mellyel az autó az egyik legsportosabb karakterű elektromos modell ma a piacon. 0-100 km/h sebességre mindössze 6,9 másodperc alatt gyorsul, végsebessége pedig 160 km/h.

„A BMW i3 és különösen az i3S modell nagyon közel állnak hozzám, azt gondolom, hogy ez a tökéletes városi autó. Nemcsak biztonságos és hihetetlenül gyors, hanem egy darabot is képvisel a jövő közlekedéséből, itt a budapesti utakon, azzal, hogy tisztán elektromos meghajtású. A mindennapokban is abszolút jól passzol a közlekedési szokásaimhoz, tudom, hol és mikor kell tölteni és ez csak egy kis átgondoltságot igényel. A formája ma is ugyanolyan bátor és vonzó, mint néhány éve a megjelenésekor, így tökéletes partnerem a budapesti forgatagban” – mondta el Osvárt Andrea az átadás alkalmával.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?