Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Magyarország

Sopron–Debrecen óriástúra a motorosoknak

Open Road Tour néven az országot átszelő, márkafüggetlen motorostúrát szervez a május 26-i hétvégére a Harley-Davidson Budapest. A túrát az útmenti városok is lelkesen támogatják.

részletek

Új, innovatív és elérhető márkával bővül a magyar autópiac

A Duna Autó cégcsoport megállapodást írt alá a közel 100 éves autógyártási hagyományokkal rendelkező MG márkával. Az elmúlt években teljes megújuláson átesett, brit eredetű márka magyarországi importőri jogát a cégcsoport Duna Motors Disztribúció Kft. néven bejegyzett vállalata nyerte el, amely hamarosan megkezdi az országos márkakereskedői hálózat kiépítését.

részletek

Magyarországon kezdik gyártani a CUPRA, teljesen új SUV modelljét

A CUPRA megállíthatatlan lendülete tovább folytató-dik, mivel a márka egy teljesen új SUV bevezetésével felgyorsítja elektromos palettájának bővítését, hogy a gyorsan bővülő kompakt SUV szegmensben teret hódítson.

részletek

Harmincéves a modern magyar autógyártás

Harminc évvel ezelőtt Szentgotthárd volt a rendszerváltást követően ébredező, modern kori magyar személyautógyártás bölcsője.

részletek

Megvan az ára, már Magyarországon is foglalható az új Toyota bZ4X

Már hazánkban is foglalható az eddig világszinten közel 20 millió öntöltő hibrid elektromos autót értékesítő, és mára Magyarországon is 60%-ban környezetbarát hibrideket eladó Toyota első dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett modellje, a vadonatúj bZ4X. A Toyota új bZ – beyond Zero – almárkájának első modellje egy kényelmes, tágas és hiteles nagyméretű SUV, amelynek új összkerékhajtási rendszere kiemelkedő képességeket biztosít, amelyhez a Toyota elektrifikált járművekkel szerzett negyed évszázados tapasztalatára alapuló világelső akkumulátor-minőség és tartósság társul. A legfejlettebb technológiákkal, többek között a Toyota T-Mate biztonsági és vezetési segédrendszerekkel felvértezett modell induló ára 18.110.000 Forint.

részletek

Mélyponton a magyar autóállomány: 15 év fölött a gépkocsik átlagos kora

Egyre súlyosabb a helyzet Magyarországon, az autók átlagos kora ugyanis változatlanul nő, sőt mostanra már 15 év fölé került, márpedig soha nem volt ennyire idős a hazai járműállomány – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal legújabb jelentéséből. Ez azért is komoly probléma, mert ez azt jelenti, hogy a magyarok idős, veszélyes autókkal járnak, ez pedig aligha fog változni a közeljövőben.

részletek

Már idén elkészülhet az ország lemodernebb versenypályája a Balaton partján

A jelek szerint felgyorsultak a munkálatok a magántőkéből épülő Balaton Park Circuitnél: információink szerint akár már a 2022-es esztendő második felére elkészülhet a létesítmény.

részletek

Először Magyarországon az Aygo X crossover

A sikermodell Aygo örökségét egyszerre tovább vivő és új szintre emelő Aygo X, a Toyota egyedülálló vadonatúj kompakt városi crossovere most először látható élőben Magyarországon.

részletek

Billy Bolt hétezer néző tombolása közepette nyert Budapesten

Hétezer néző tombolt a lelátókon, maroknyi versenyző vívta késhegyre menő csatáját az arénában. A SuperEnduro-világbajnokság magyar futama alighanem a szezon egyik leglátványosabb motoros eseménye volt itthon – hét világbajnokkal a mezőnyben.

részletek

Megérkezett Magyarországra a DS 4

Magyarországon is bemutatkozott a kompakt DS 4, az újdonság 3 féle változatban, ezeken belül többféle felszereltségi szinttel érhető el. A DS 4 karizmatikus formáit hipermodern technológia kíséri.

részletek

Ezek a magyarok kedvenc új autói

Jelentős átrendeződések zajlanak a zsugorodó és dráguló hazai újautó-piacon. A legfrissebb eladási toplisták szerint 2021 látványos változásokat hozott: az élmezőnyből kiszorult több, évtizedek óta betonstabil pozíciót elfoglaló márka és modell. De nemcsak ez lehet meglepő sokak számára, hanem például az is, hogy a drága prémiumautók vásárlása valósággal szárnyal.

részletek

Magyar játékosokat fogadó online kaszinók

A legtöbb online kaszinó többféle befizetési módot is kínál, amikor fel szeretnénk tölteni a kaszinónál vezetett számlánkat. A bankkártyával való fizetés és a banki átutalás lehetőségét szinte minden kaszinó biztosítja, ahogy a legtöbb esetben van lehetőség digitális pénztárcából történő fizetésre is, sőt egyre több kaszinó biztosítja a kriptovalutával történő fizetés lehetőségét is.

részletek