DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Magyarország

Megvan az ára, már Magyarországon is foglalható az új Toyota bZ4X

Már hazánkban is foglalható az eddig világszinten közel 20 millió öntöltő hibrid elektromos autót értékesítő, és mára Magyarországon is 60%-ban környezetbarát hibrideket eladó Toyota első dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett modellje, a vadonatúj bZ4X. A Toyota új bZ – beyond Zero – almárkájának első modellje egy kényelmes, tágas és hiteles nagyméretű SUV, amelynek új összkerékhajtási rendszere kiemelkedő képességeket biztosít, amelyhez a Toyota elektrifikált járművekkel szerzett negyed évszázados tapasztalatára alapuló világelső akkumulátor-minőség és tartósság társul. A legfejlettebb technológiákkal, többek között a Toyota T-Mate biztonsági és vezetési segédrendszerekkel felvértezett modell induló ára 18.110.000 Forint.

részletek

Mélyponton a magyar autóállomány: 15 év fölött a gépkocsik átlagos kora

Egyre súlyosabb a helyzet Magyarországon, az autók átlagos kora ugyanis változatlanul nő, sőt mostanra már 15 év fölé került, márpedig soha nem volt ennyire idős a hazai járműállomány – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal legújabb jelentéséből. Ez azért is komoly probléma, mert ez azt jelenti, hogy a magyarok idős, veszélyes autókkal járnak, ez pedig aligha fog változni a közeljövőben.

részletek

Már idén elkészülhet az ország lemodernebb versenypályája a Balaton partján

A jelek szerint felgyorsultak a munkálatok a magántőkéből épülő Balaton Park Circuitnél: információink szerint akár már a 2022-es esztendő második felére elkészülhet a létesítmény.

részletek

Először Magyarországon az Aygo X crossover

A sikermodell Aygo örökségét egyszerre tovább vivő és új szintre emelő Aygo X, a Toyota egyedülálló vadonatúj kompakt városi crossovere most először látható élőben Magyarországon.

részletek

Billy Bolt hétezer néző tombolása közepette nyert Budapesten

Hétezer néző tombolt a lelátókon, maroknyi versenyző vívta késhegyre menő csatáját az arénában. A SuperEnduro-világbajnokság magyar futama alighanem a szezon egyik leglátványosabb motoros eseménye volt itthon – hét világbajnokkal a mezőnyben.

részletek

Megérkezett Magyarországra a DS 4

Magyarországon is bemutatkozott a kompakt DS 4, az újdonság 3 féle változatban, ezeken belül többféle felszereltségi szinttel érhető el. A DS 4 karizmatikus formáit hipermodern technológia kíséri.

részletek

Ezek a magyarok kedvenc új autói

Jelentős átrendeződések zajlanak a zsugorodó és dráguló hazai újautó-piacon. A legfrissebb eladási toplisták szerint 2021 látványos változásokat hozott: az élmezőnyből kiszorult több, évtizedek óta betonstabil pozíciót elfoglaló márka és modell. De nemcsak ez lehet meglepő sokak számára, hanem például az is, hogy a drága prémiumautók vásárlása valósággal szárnyal.

részletek

Magyar játékosokat fogadó online kaszinók

A legtöbb online kaszinó többféle befizetési módot is kínál, amikor fel szeretnénk tölteni a kaszinónál vezetett számlánkat. A bankkártyával való fizetés és a banki átutalás lehetőségét szinte minden kaszinó biztosítja, ahogy a legtöbb esetben van lehetőség digitális pénztárcából történő fizetésre is, sőt egyre több kaszinó biztosítja a kriptovalutával történő fizetés lehetőségét is.

részletek

A magyarok fele már elektromos autóban látja a jövőjét

Az autóvásárlók kevesebb mint negyede vásárolna dízel meghajtású gépkocsit, legtöbben pedig hibrid üzemű autót vennének. A márkák népszerűségi rangsorát két német márka, a Volkswagen (28%) és az Opel (27%) vezeti, harmadik helyen egy japán cég, a Toyota fért még fel a képzeletbeli dobogóra, ismertette országosan reprezentatív kutatásának eredményeit az Opinio piackutató applikáció. E szerint az autómegosztó szolgáltatások iránt is növekszik az érdeklődés, igaz, egyelőre a társadalom kevesebb mint fele ismerkedett meg eddig ezzel a fogalommal.

részletek

Megérkezett hazánkba is a Maserati Levante hibrid változata

A Maserati idén tavasszal a Shanghai Auto Show közönségének mutatta be először a Levante modell hibridizált verzióját. A világpremiert követően az olasz luxusautómárka most Magyarországra is elhozta méltán népszerű modelljét: a Levante Hybrid-et szeptember 16-án mutatták be a hazai közönségnek egy nagyszabású rendezvényen.

részletek

Ittas vezetés, büntetőfékezés - Mennyire felelősek a magyar autósok?

Az ittas vezetés, a büntetőfékezés és a piroson áthajtás a három legfőbb szabálysértés, amelyet a magyar autósok a legveszélyesebbnek tartanak – derül ki a Magyar Suzuki reprezentatív kutatásából. Bár látjuk a veszélyforrásokat, döntéseinket mégsem mindig a szabályok vezetik, saját képességeink és a járművünk állapota alapján akár kockáztatunk is.

részletek

Országos tehetségkutató rendezvénysorozatot indít a HUMDA

Országos autó-motorsport tehetségkutató programsorozatot indít HUMDA Junior Gokart Challenge néven 6 és 14 év közötti gyermekek számárára a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. A jelentkezők profi versenygokart-szimulátorokon próbálhatják ki magukat a HUMDA országjáró kamionjában augusztus 30. és október 30. között, összesen hét városban.

részletek