DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Fotók: Már nálunk az Alpine!

Olvasónk kiszúrta a magyar autópályán az Alpine kamionjait, akik a jövő héten a Hungaroringen tesztelnek tavalyi versenygépükkel. Alonso utódját keresi a francia csapat.

Megérkeztek Magyarországra az Alpine istálló kamionjai, a csapat a jövő héten bonyolít tesztet a Hungaroringen. A francia csapat járműveit a Formula Podcast hallgatója, Szabados Miklós szpottolta 17 óra tájban az M0-áson, Budapest közelében. Néhány napja kiderült, hogy az Alpine a Szingapúri Nagydíj előtt tesztet bonyolít a Hungaroringen, a Formula.hu pedig elsőként számolt be róla, hogy a gyakorlást a jövő héten keddtől csütörtökig bonyolítják.



A teszt különösen fontos, a Fernando Alonso utódját kereső csapat ugyanis néhány kiszemeltjét ülteti autóba a mogyoródi gyakorlás során. A kiszivárgott információk szerint autóba ül Jack Doohan, Nyck de Vries, Colton Herta és Antonio Giovinazzi is, a felállás azonban – privát tesztről lévén szó – bármikor változhat. A tréninget zárt kapuk mögött bonyolítják, annak megtekintésére nincs lehetőség.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: