DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Túraautó

Visszatér a legendás DTM a DIGI Sportra

A tavasztól új és visszatérő sportjogokkal frissíti kínálatát a DIGI Sport. A német túraautó-bajnokság (DTM) és a Brasileirao visszatér a csatorna képernyőjére, míg a skót és a belga labdarúgó-bajnokság először, de rögtön 3 évre kerül a programkínálatba.

Még több foci, még több motorsport a 2014/2015-ös szezonban a DIGI Sporton.

DS_DTM-2



A NASCAR és az IndyCar mellett 2013 után ismét a DIGI Sport képernyőjén lesznek láthatóak a német túraautó-bajnokság (DTM) versenyei. A sorozatban idén a hétvégenkénti egy futam helyett 2015-ben már két versenyt rendeznek minden egyes versenyhétvégén. Így a szezon 9 állomásán összesen 18 futam, továbbá valamennyi DTM betétverseny (Forma-3-as Európa-bajnokság, német Porsche Carrera Kupa) kerül a DIGI Sport képernyőjére.

A DTM-mel tovább bővül a DIGI Sport 1 és 2 motorsport kínálata: idén a nézők itt kísérhetik figyelemmel az amerikai IndyCar és NASCAR-sorozatok, a Moto GP, ősztől pedig a Formula-E sorozat 2015/16-os idényének küzdelmeit.

Tavasztól visszatér a csatornára a Brasileirao, a bajnokság, ahol minden mérkőzésnek súlyos tétje van, ahol a sztárokat szinte vallásos tisztelet övezi, és ahol a futballszenvedély sokaknak maga az élet.

Új sportjogként debütál a csatornán a Scottish Premier League valamint a belga labdarúgó-bajnokság és Szuperkupa. Utóbbi nemzeti sorozatban bizonyít egy magyar légiós, Köteles László is. Mind a skót PL, mind a belga sportsorozatok közvetítései jogát három évre, 2015-2018 között szóló időtartamra nyerte el a DIGI Sport.

Emellett az Európa Liga legtöbb mérkőzése 2015-2018 között ismét a DIGI Sporton látható Magyarországon, miután az Európai Labdarúgó-szövetség meghosszabbította a kupasorozat közvetítési jogaira vonatkozó megállapodását a csatornával.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: