Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 20. csütörtök
Rali

Kibékülnének az ózdi eredménnyel Pécsett

Az LP Winner Motorsport versenyzői maximálisan felkészülve várják Magyarország legpatinásabb versenyének, az 51. Mecsek Ralinak a hivatalos tesztjét - ahol végre, több hónapos hazai szünet után újra itthon versenyezhetnek.

„A horvátországi versenyen egy picit megsérült az autónk, de természetesen rendbe raktuk az i20-ast, kicseréltünk minden alkatrészt, amire csak szükség volt. Tökéletes állapotban várja a pécsi rajtot.

lpwinner_mecsek17_eloz1

Szeretem ezt az autót, nagyon gyors, nagy élményeket ad. A Mecsek Ralin szeretnénk a lehető legjobb pozíciót megszerezni, Ózdon már voltunk nyolcadikok, és a részeredményeink is rendben voltak. Valami hasonlóval elégedett lennék a Mecsek Ralin.

Kedvelem a pécsi pályákat, Orfűt a hosszúsága és a változatossága miatt. Lesz egy új szakasz is a programban, erre is kíváncsi vagyok. Már várom a csütörtöki tesztet, ahol beállítjuk az autót” - mondta Lovász Pál.

Először áll rajthoz az ORB mezőnyében a Csomós Miklós - Nagy Attila - Citroen C2 R2 Max trió. A 2017-es Rallye2-es abszolút bajnok páros is csatlakozik az Országos Rallye Bajnokság mezőnyéhez, hogy versenytapasztalatait még tovább gyarapítsa.

lpwinner_mecsek17_eloz2

Pécsett szinte valamennyi kategória erősödik új és visszatérő versenyzőkkel, és a legnagyobb csata talán épp az ORB 6-os csoportban lehet. Ide cseppentek Mixiék, akik az éves eredményeik alapján jó eséllyel célozhatják meg a dobogó egyik fokát.

„Szeretnénk tisztességesen helyt állni az első ORB versenyünkön. Hosszabb lesz a táv, mint amihez eddig hozzászoktunk, több napon keresztül versenyzünk majd. Én ezeknek a kihívásoknak roppant örülök. Nagyon szeretek versenyezni, így már alig várom a rajtot” – árulta el Csomós Miklós. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?