Steward
Dezső Attila
2017. október 21. szombat
Rali

Kibékülnének az ózdi eredménnyel Pécsett

Az LP Winner Motorsport versenyzői maximálisan felkészülve várják Magyarország legpatinásabb versenyének, az 51. Mecsek Ralinak a hivatalos tesztjét - ahol végre, több hónapos hazai szünet után újra itthon versenyezhetnek.

„A horvátországi versenyen egy picit megsérült az autónk, de természetesen rendbe raktuk az i20-ast, kicseréltünk minden alkatrészt, amire csak szükség volt. Tökéletes állapotban várja a pécsi rajtot.

lpwinner_mecsek17_eloz1

Szeretem ezt az autót, nagyon gyors, nagy élményeket ad. A Mecsek Ralin szeretnénk a lehető legjobb pozíciót megszerezni, Ózdon már voltunk nyolcadikok, és a részeredményeink is rendben voltak. Valami hasonlóval elégedett lennék a Mecsek Ralin.

Kedvelem a pécsi pályákat, Orfűt a hosszúsága és a változatossága miatt. Lesz egy új szakasz is a programban, erre is kíváncsi vagyok. Már várom a csütörtöki tesztet, ahol beállítjuk az autót” - mondta Lovász Pál.

Először áll rajthoz az ORB mezőnyében a Csomós Miklós - Nagy Attila - Citroen C2 R2 Max trió. A 2017-es Rallye2-es abszolút bajnok páros is csatlakozik az Országos Rallye Bajnokság mezőnyéhez, hogy versenytapasztalatait még tovább gyarapítsa.

lpwinner_mecsek17_eloz2

Pécsett szinte valamennyi kategória erősödik új és visszatérő versenyzőkkel, és a legnagyobb csata talán épp az ORB 6-os csoportban lehet. Ide cseppentek Mixiék, akik az éves eredményeik alapján jó eséllyel célozhatják meg a dobogó egyik fokát.

„Szeretnénk tisztességesen helyt állni az első ORB versenyünkön. Hosszabb lesz a táv, mint amihez eddig hozzászoktunk, több napon keresztül versenyzünk majd. Én ezeknek a kihívásoknak roppant örülök. Nagyon szeretek versenyezni, így már alig várom a rajtot” – árulta el Csomós Miklós. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?