DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Rali

SOLID Racing Team: Végre tesztelni egy jót

Az év eleje óta nincs más célkitűzése a SOLID Racing Team versenyzőpárosának, mint tesztelni, tesztelni, és még többet tesztelni. Szerencsétlenségükre ez a Székesfehérvár Ralin nem sikerült, így a soron következő Baranya Kupán szeretnének a lehető legtöbbet tanulni.

Ideális lehetőséget kínál a szervező a meghívásos csoportban résztvevő ORB-s versenyzőknek ezzel a versennyel. Idő, költség, és kilométerek tekintetében a legideálisabb választás két bajnoki futam között, valamint a lehető legjobb felkészülés lesz a Mecsek Rali előtt, hiszen a legjobb teszt az, amikor versenykörülmények között tudunk menni az autóval. Pénteken részt veszünk a hivatalos Pirelli teszten, ahol igyekszünk megtalálni az autó, gumi, és beállítások ideális kombinációját.

4(1)



A Pirelli versenyabroncsok minőségét ismerjük már tavalyról, a Hondával is ezt a márkát használtunk a Rallye2-ben. Ott bizonyította versenyképességét… Reményeink szerint több ORB-s kategória társunk is elindul ezen a futamon, így lesz összehasonlítási alapunk. Szeretnénk látni, hogy milyen ütemben fejlődünk gyorsról gyorsra, versenyről versenyre. Reálisan látjuk a teljesítményünket az autó tudásához képest, ezért nem dédelgetünk hiú reményeket. Az idei versenyzésünket alárendeltük az autó megismerésének, a fejlődésnek, és ezt szem előtt tartva próbáljuk a tőlünk telhető maximumot kihozni minden egyes megtett versenykilométerből. Úgy gondoljuk, hogy az autó műszaki felkészítése a szerelők által maximálisan megtörtént, ezáltal minden figyelmünket a pályák feldolgozására, és a saját fejlődésünkre tudjuk fordítani – fűzte hozzá Szilassy Arnold.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: