DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Rali

Krózser a legkeményebb szezonjára készül

Jól bevált technikával, a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel és régi-új navigátorával, Buchholz Jánossal áll rajthoz az idén Krózser Menyhért az Országos Ralibajnokságban, amelynek első futamát, az Eger Ralit március 27–29-e között rendezik.

Az állandóság mellett az autóval és a csapattal szerzett egy év tapasztalat is segíteni fogja az MHH Rally & Kart Team párosát. A murva bajnoki cím védője az idén kemény szezonra számít, ami azonban csak növeli a motivációját.

IMG_9699 (Large) 



Krózser Menyhért: – Tavaly kezdtünk versenyezni az R4-es Mitsubishivel, amivel akkor kétéves programot állítottunk fel, ezért nem is volt kérdés, hogy az idén is ezzel az autóval indulunk.

Nagyon megerősödött a magyar bajnokság élmezőnye, sok jó pilóta lesz jó autókkal. Tavaly sem volt egyszerű jó eredményt elérni, de az idén még nehezebb lesz. Talán ilyen erős mezőnyben még nem is versenyeztünk, ami a csapatunkat és engem is nagyon motivál.

Tervbe volt véve egy tesztverseny, de végül úgy döntöttünk, hogy önálló teszt hasznosabb lesz, ezért a verseny hetében kedden próbáltuk ki az autót és az Eger Ralira tervezett beállításokat. Az idén ez volt a harmadik tesztünk, felkészülten várjuk a szezonkezdést.

Eredményre nem tippelnék, most is azt mondom, mint mindig, hogy ha sikerül mindent megvalósítani, amit elterveztünk és gyorsan megyünk, akkor annak eredménye is lesz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: