DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Coulthard: A Williamsnél már a szenvedély sem látszik

A korábbi F1-es pilóta szerint valami nagyon fontos dolog tűnt el korábbi csapatából, amit megint látni szeretne - a McLarenről egy fokkal pozitívabb a véleménye.

Érdekes véleményt fogalmazott meg a korábbi F1-es pilóta, a jelenleg (többek között) szakkommentátorként tevékenykedő David Coulthard: szerinte a Williamsnél már a hozzáállás sem olyan, mint régen, vagy amilyennek lennie kellene. A brit expilóta versenyzett a grove-i alakulatnál, futamot is nyert náluk és akkoriban még más volt a helyzet.

"Egyszerűen nem látom rajtuk azt a hiba, vagy bukás miatt érzett fájdalmat, amit a múltban" - idézi Coulthardot az Autosport. "Lehet bolondnak nézni embereket azért, amit éreznek, de az érzelmeket és a szenvedélyt nem lehet megjátszani. Azt szeretném látni, hogy ez a szenvedély visszatér a Williamsnél."

coulthard



"A paddockban általános az elismertsége a Williamsnek azért, amit elért korábban, de természetesen a dolgok változnak, haladunk előre és az ilyen dolgok idővel el tudnak halványulni. Remélhetőleg megfordul a helyzet" - tette hozzá a brit.

Coulthardot megkérdezték másik excsapatáról, a szintén nagyon mélyen lévő McLarenről is - a wokingiakról valamelyest jobb véleménnyel van a korábbi versenyző. "Szerintem Zak és Gil ki tudják húzni innen a csapatot, de ez időbe fog telni. Az ilyen nehéz helyzetben lévő csapatoknál mindig kérdés, hogy azok az emberek, akik tervezik és építik az autót, vajon nem rendelkeznek a megfelelő forrással, vagy nem jól használják azt. A vezetők dolga az, hogy a forrásokkal ne legyen gond" - reagálta arra, hogy Eric Boullier távozott az istállótól.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: