DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

AFM március: Minden, amit az új szezonról tudni kell

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, amely a Formula-1-es szezonelőzetes jegyében készült, így bemutatja a 2018-as évad összes autóját, pilótáját és sorra veszi az új szabályokat is.

Ahogy az lenni szokott, február második felében beindult az élet az F1-es csapatok körül, hiszen előbb sorban érkeztek az autóbemutatók, majd pedig a tesztek is megkezdődtek Barcelonában. Hogy megadják az alaphangulatot a kezdéshez, az Autósport és Formula Magazin szerzői 20 oldalon járták körbe az összes istálló helyzetét és 2018-as esélyeit. Néhány apró, de fontos szabályváltozást is hozott az új év, amelyek szintén egy csokorba gyűjtöttek, sokak örömére pedig a szezon összes edzésének és versenyének kezdési időpontjának táblázata is megtalálható a lapban, ami hasznos segítség lehet az évad során.

Bár az F1-re helyeződik a legnagyobb figyelem, számos más bajnokság körül is fölpörögtek az események az elmúlt hetekben, az AFM szerkesztősége pedig ezen történéseket is igyekezett alaposan kielemezni. A Formula-E új, radikális külsejű versenyautóival kapcsolatos elvárásokat Bognár Viktor összegzi, a MotoGP körforgásához jövőre csatlakozó új, elektromos motoros bajnokságot Balogh Tamás mutatja be, a Rali-világbajnokságról pedig Gobodics Tamás érkezik egy technikai háttéranyaggal, alaposan körbejárva a fékezés művészetét.

További témák a lapból:

- Hóban kezdte meg a tesztelést az F1

- Miért dobták ki a rajtrácslányokat?

- Alonso dupla feladata 2018-ban: F1 és WEC

- Interjú Michelisz Norberttel és Gabriele Tarquinivel

- AVUS, a világ leggyorsabb versenypályája

- Egy legenda búcsúja: Ekström kiszáll a DTM-ből

- Formula-E: Kettős kizárás helyett kettős győzelem

- Komoly magyar jelenlét az ERC-ben

- Lexus NX, a hibrid zászlóvivő

- Egy lány, egy autó: Krisztina és az Audi

A legfrissebb AFM a MotoGP, a rali-vb és a többi népszerű hazai és nemzetközi autósport-széria híreivel és háttéranyagaival megvásárolható az újságosoknál vagy előfizethető a formula.hu weboldalán.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: