DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Jegyeladási rekordot dönthet az idei Magyar Nagydíj

Gyulay Zsolt szerint még a tavalyi csúcsévnél is sokkal jobban állnak jelenleg és valószínűleg bővíteni kell majd a lelátókat az F1-es futamra - szóba került a WTCR és megszólalt Michelisz is.

Rengeteg izgalmas és kiemelt eseményre számíthatunk 2018-ban is a Hungaroringen, hiszen a legfőbb nemzetközi sorozatok ebben az évben is ellátogatnak a mogyoródi versenypályára - április végén a frissen megalakult WTCR nyitja ezt a sort, a versenyzők között Michelisz Norberttel.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy megmérethetem magam ebben az új sorozatban, a barcelonai teszt után még jobban várom a szezonkezdetet és as hungaroringi futamot is. Kedden esőben és felszáradó pályán is tesztelhettem a Hyundait, az autó nagyon jól viselkedik, könnyen vezethető. Versenyzőként könnyen lehet felépíteni az önbizalmat egy ilyen autóban. Amint azt már korábban is elmondtam, szakmai érvek szóltak a Hyundai-szerződés mellett, bízom benne, hogy beigazolódik, amit sejtek és a miénk lesz a legjobb autó. Ezek robosztusabb technikák, több kontakt lehetséges velük, amit általában szeretnek a nézők” – mondta Michelisz a Hungaroring idénynyitó sajtótájékoztatóján.

Hungaroring_2017_F1_61_resize



Később a Kamion-Eb, a DTM és természetesen a Formula-1 is ellátogat a Ringre és Gyulay Zsolt, a Hungaroring Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint csúcsra járhatnak az eladások az utóbbi eseményre: mint mondta, időarányosan negyven százalékkal szárnyalták már túl a tavalyi csúcsévet az F1-es jegyeladásokkal. Azt is hozzátette: az már most biztos, hogy 2500 férőhellyel bővíteni kell a bronzlelátókat. "Valamiért nagy érdeklődés övezi az idei futamot, reméljük, hogy ez a későbbiekben sem csökken" - mondta.

A munkálatok pedig a továbbiakban sem állnak le: a létesítmény fokozatos megújulásának következő elemeként a 14-es és az 1-es kanyar közötti lelátókat bontják le és újítják fel teljesen, majd jöhetnek a belső területen lévő felújítások, végül pedig a tervezett látogatóközpont is.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: