DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Lewis új W08-asa felkavart egy kis vizet

Bár a silverstone-i pályára gurult autón nem található cápauszony, ez valószínűleg változik a későbbiekben. Elmaradt Hamilton és Bottas sisakbemutatója is – beszámoló a Mercedes-rendezvényen tartózkodó kollégánktól.

A nemzetközi média Silverstone-ba való érkezésének pillanatában (helyi idő szerint 11 órakor) tette meg első köreit Lewis Hamilton irányításával a Mercedes W08 kódjelű 2017-es Formula 1 versenygép. A Doris nevű vihar erős széllökései enyhén zavarhatták a brit világbajnok pilótát, ám nem volt mit tenni, a közeli Brackley-ben székelő csapat a mai napra kötelezte el magát.

Amint azt az első fotók is bizonyítják, a W08 filmezésre használt verzióján nem látható uszony, ám ez nem azt jelenti, hogy az idei versenynaptár ideje alatt nem teszi jelenését ez az aero elem.



A beharangozott Bottas / Hamilton sisakfestés bemutató sajnos elmaradt, ez majd a barcelonai teszten történik meg. Addig is finom kávéval, teával kínálták a cudar hideg szélben ácsorgó újságírókat.

Negyven perccel a hivatalos leleplezés előtt (amely helyi idő szerint 12:30-kor várható) Lewis Hamilton rótt még néhány kört a legendás versenypályán, amely célegyenesének végén egy hatalmas víztócsa éktelenkedik. Nem kétséges, hogy pompás fotókat eredményez a W08-as új, szélesebb diffuzora által felkavart víztömeg...

 

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: