DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Esélylatolgatás: Kitől mit várhatunk 2017-ben?

Mielőtt az autóbemutatókkal és a tesztekkel megindulna a komoly biznisz az F1 új szezonjában, rádióműsorunk legújabb adásában még sorra vettük a mezőny 10 csapatát és megpróbáltuk megjósolni, milyen sors várhat rájuk idén.

Az Autósport és Formula Magazin már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

hamilton-ricciardo-verstappen



A Manor megszűnésével tízcsapatosra sorvadt 2017-es mezőnyben az elmúlt évekhez képest komoly mozgolódás zajlott a szünet alatt, hiszen hét istálló pilótafelállásában is változás történt, ami egy újabb ismeretlen követ dob az új szabályok miatt egyébként is felkavarodó állóvízbe. Mi most a konstruktőri sorrendben visszafelé haladva minden alakulat helyzetét körbejártuk, választ keresve arra, hogy melyik csapat mivel lenne elégedett, kik számára lehet vízválasztó ez az év, és persze hogy kikre kell majd leginkább figyelnünk a bajnoki harcban.

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: