DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Alonso elmondta véleményét Dennis távozásáról

Fernando Alonsót arról kérdezték meg, hogy mit tud Ron Dennis távozásáról, amiről sokan pletykálnak az elmúlt hetekben. A spanyol teljes tudatlanságban nyilatkozott a dologról Mexikóban.

Korábban mi is megírtuk, hogy egyes lapértesülések szerint a McLaren ikonikus alakja hagyhatja ott a csapatát a 2016-os F1-es szezon végén. Az ügynek továbbra sincs semmilyen biztos végkifejlete, talán ezért is találták meg a riporterek Fernando Alonsót, hátha elárul némi információt a dologról.

A kétszeres világbajnok azonban úgy nyilatkozott, mint aki csak az újságokból értesült erről az információról: „Én csak azt olvastam, amit az újságírók írtak.”

 alonso-dennis-2016



A spanyol veterán pilóta azt is elmondta, mikor derülhet fény a dologra: „Most elég kiegyensúlyozottan versenyeztünk az elmúlt három vagy négy hétben. Mexikó és Brazília között, vagy Abu Dhabi után le fogunk ülni a csapattal, és megtudjuk, mi az igazságtartama ennek a dolognak. Jelenleg nem tudok erről mit mondani.”

Alonso szerint a brit szakembert sose fogják elfelejteni a wokingi alakulatnál: „Már versenyeztünk nagyon sok csapatban, éveken át, Ron pedig a McLaren részét képezi, és ez fordítva is igaz. Ez mindig így lesz. Először meg kell értenünk, hogy pontosan mi a helyzet, és ha bármi változás következik, jelenleg még nem tudom, mi is az.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: