DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Visszakapják pénzüket a Ricciardóra fogadók

„Micsoda Red Bull-sz*rság!” – fakadt ki a fogadóiroda, amely visszafizeti azoknak a pénzét, akik Daniel Ricciardo győzelmére tippeltek a hétvégi F1-es Monacói Nagydíjon.

Ricciardónak jó esélye lett volna arra, hogy megnyerje a hétvégi monacói futamot, azonban a Red Bull hibája miatt a bokszutcában jelentős időt veszített, hiszen a szuperlágy abroncsok nem voltak előkészítve a kiállás során. A pilóta hangot is adott csalódottságának a verseny után, és vigasztalhatatlannak tűnt – akárcsak szurkolói, azonban egy ausztrál fogadóiroda megpróbál enyhíteni a rajongók csalódottságán.

Ricciardo



Kitalálták ugyanis, hogy azoknak, akik Ricciardóra fogadtak a hétvégén, visszafizetik a befektetett összeg árát – legalábbis azoknak, akik készpénzzel fizettek. Az akció „igazságszolgáltatás” néven fut, hiszen maga a társaság is felháborodott azon, hogy a Red Bull ilyen módon „akadályozta meg” hazai versenyzőjük győzelmét.

„Az ausztrál legenda, Daniel Ricciardo Monacóban jó úton haladt a negyedik F1-es győzelme felé, amikor is a saját csapata szabotálta őt!” – áll a szolgáltató kampányleírásában, és azt is hozzáfűzték: „Micsoda Red Bull-sz*rság!” Az is kiderült, összesen 79 000 ausztrál dollárt, vagyis 16 millió forintot adnak vissza a fogadóknak.

„A szurkolóink is nagyon mérgesek, így azért, hogy enyhítsük a csalódottságukat az eredmény miatt, visszatérítjük számukra a pénzüket” – nyilatkozta egy szóvivő.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: