DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Vad: Hamilton kihagyhatja Monacót?

Nem győzött meg minket a hír, de kötelességünknek érezzük beszámolni az olasz sajtóban felmerült F1-es pletykáról: eszerint Lewis Hamilton nem vesz részt a Monacói Nagydíjon.

A Mercedesek ütközésével járó Spanyol Nagydíj és a monte-carló-i futam között Lewis Hamilton a cannes-i filmfesztiválon múlatja az idejét, ahol számtalan fotó is készült a brit versenyzőről, többek között a magyar modellel, Palvin Barbarával.



Az olasz sportlap, a Corriere dello Sport szerint ezzel a megjelenéssel áll kapcsolatban, hogy Hamilton nem vesz részt a Monacói Nagydíjon. A történet meglehetősen homályos, de a lap és egy másik olasz sajtótermék, az Autosprint szerint az egyik éjszakai klubban történt valamilyen incidens, amely következtében eddig nem látott mélységekbe zuhant Hamilton és a Mercedes kapcsolata. A Corriere dello Sport cikkében „lopott fotók”-at emlegetnek, de ennél többről egyelőre nem tudni, már csak ezért is érdemes fenntartásokkal kezelni a pletykát.

Hamilton helyét a Mercedes tartalékpilótája, egyben Manor versenyzője, Pascal Wehrlein venné át, aki a barcelonai futam utáni teszten már vezette a stuttgarti csapat autóját, miután a tervekkel ellentétben Esteban Ocon nem lépett pályára. Állítólag a háromszoros világbajnokot is megkérték a spanyolországi tesztelésre, de ő nemet mondott, aminek a Mercedes szintén nem örült.

Amennyiben a sajtóhír nem bizonyul alaptalannak, és több részlet napvilágot lát az eseményekről, természetesen mindenről beszámolunk.

Itt megtalálható, hogy a Mercedes a nap végén hogyan reagált a hírekre.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: