Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 22. kedd
F1

Lauda: Ezt teszi az információhiány

A háromszoros F1-es bajnok osztrák szerint az, hogy a Schumacher-család nem akar kiadni információkat a hétszeres bajnokról, bár érthető döntés, de szerencsétlen találgatásokhoz vezet.

Niki Lauda elmondása szerint megérti a Schumacher-család azon döntését, miszerint nem adnak ki információt a hétszeres bajnok állapotáról, de egyúttal azt is hangsúlyozta, hogy az információhiány ahhoz vezethet, hogy a sajtóban elindulnak a találgatások, miszerint a hétszeres bajnok legendáról azért nem adnak ki semmilyen információt, mert a német versenyző annyira rossz állapotban van, hogy azt nem lehet a nyilvánosság elé tárni.

schumacher_2002_d

„A család megvédi őt és ezt teljes mértékben megértem. De ez azt is jelenti, hogy azok sem tudnak semmit, akik szeretnének” – mondta Lauda, akinek elmondása szerint semmilyen „belső infója” nincs a német sztárról: „Gyakran gondolok rá, de sajnos nem állok vele kapcsolatban. Mindannyian csak reménykedünk.”

Az osztrákok háromszoros világbajnoka azt is elmondta, hogy szerinte a teljes információhiány vezetett ahhoz, hogy a média folyamatosan találgat Schumacher állapotáról. „Az a kérdés, hogy a kommunikációt illetően van-e valamilyen középút” – mondta erről a Mercedes sportvezetője.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?