DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Ecclestone szerint nem tehet semmit Monzáért

Az F1 mindenhatója szerint "kicsit olaszos" helyzet alakult ki, de ők nem tehetnek semmit - azt viszont szeretné, hogy február végéig pont kerüljön az ügy végére.

Bernie Ecclestone továbbra sem kecsegtet sok jóval a még mindig kérdéses Olasz Nagydíjjal kapcsolatban: szerinte nem tehetnek semmit azért, hogy Monza megmentse a legendás futamot. A jelenlegi szerződés év végén lejár és bár az Olasz Automobil Szövetség elnöke, Angelo Sticchi Damiani tárgyalásokat kezdeményezett a folytatásról, ezek a megbeszélések egyelőre nem vezettek eredményre.

Ecclestone-dppi_1



"Egyelőre sok tárgyalás, kevés eredmény" - nyilatkozta Ecclestone a Reutersnek. "Hónapokkal ezelőtt azt mondták, hogy minden rendben van, pontosan tudják, hogy hol tartanak, megegyezés lesz és nem dráma. Ehhez képest azt hallom, hogy egyre inkább beleszól a politika... Vagy megoldják, vagy nem, mi nem tehetünk ez ügyben semmit."

Ráadásul Ecclestone nem hajlandó sokáig várni - február végéig meg kell születnie a végleges döntésnek.

"Nem tudom, hogy mi fog történni, ez egy kicsit olaszos helyzet jelen pillanatban. Határidő nincs, de a hónap végénél tovább ne húzzák."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: