Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 21. csütörtök
F1

A McLaren leendő igazgatója Alonsót méltatja

Jost Capito, a McLaren új vezérigazgatója szerint Fernando Alonso a Forma-1 legjobb pilótája jelenleg - elmondása szerint csodálja a kétszeres spanyol világbajnokot.

Jost Capito még jelenleg is a Volkswagen Motorsportnál dolgozik és ott volt a hétvégi Monte-Carlo Ralin, de már hivatalosan is bejelentették, hogy a McLaren F1-es csapatához igazol - arra azonban még hónapokat kell várni, mire véglegesen is csatlakozhat a csapathoz. A szakember a thisisf1.comnak elmondta, szerinte Fernando Alonso a mezőny jelenlegi legjobb versenyzője.

Dppi_00115015_415

"Nem ismerem őt személyesen, de nagyon csodálom, különösen a tavalyi szezon után. Nem adta fel, továbbra is buzdította és ösztönözte a csapatát még az olyan eredmények ellenére is, amik egy hozzá hasonló pilótának természetesen nagyon frusztrálóak lehettek. Azt kell mondanom, hogy számomra ő a legjobb Forma-1-es pilóta - nyilatkozta Capito.

Az új vezérigazgató azt is elmondta, hogy számára mindig a McLaren volt a példa.

"Gyerekként nagy szurkolója voltam Bruce McLarennek, ahogy kitalálta ezt a csapatot és ahogy azt Ron Dennis működtette. Számomra ez mindig is egy példakép volt. Most nekem is látnom kell belülről, hogyan működik a rendszer. A Forma-1-ben sok problémát kell megoldani sok területen, de úgy gondolom, hogy a fő feladatom egy erős és versenyképes csapatot felépíteni. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?