DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Úgy tűnik, hogy lesz jövőre Német Nagydíj

Minden korábbinál biztosabb jelét kaptuk annak, hogy 2016-ban visszatér az F1-es versenynaptárba a Német Nagydíj, melynek sorsa a Nürburgring idei kiesése után vált kérdésessé.

Az elmúlt hetekben-hónapokban sok kérdés merült fel azzal kapcsolatban, hogy a Német Nagydíj idei kiesése után jövőre visszatér-e az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró verseny a Formula-1 programjába – annak ellenére is, hogy a hivatalos versenynaptárban jelenleg is szerepel a Hockenheimring.

hock_start_d



Most viszont minden korábbinál fontosabb jelét kaphattuk annak, hogy a Német Nagydíjat 2016-ban ismét megrendezik: a Hockenheim ugyanis hivatalos közleményben jelentette be, hogy péntek délutántól megkezdik a jegyek árusítását a tervek szerint jövő július 29. és 31. közt rendezett futamokra.

A korábbi tapasztalatokból okulva a jegyárak jóval barátságosabbak lettek tavalyhoz képest: mindössze 99 euróért teljes hétvégére szóló jegyet lehet váltani, mely pénteken a pálya bármely részére érvényes, s bizonyos szakaszok közt a többi napon is szabadon lehet vele mozogni. A hat év alatti gyermekek ingyen, a 16 év alattiak pedig féláron tekinthetik meg a Német Nagydíjat.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: