DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Rosberg: Nem lesz több hamburgerezés Hamiltonnal

Természetesen nem csupán egy-egy kalóriadús étkezés elhagyásáról van szó: Nico Rosberg arról beszélt, bár a kölcsönös tisztelet fennáll, barátságuk már sosem lesz a régi F1-es csapattársával, Lewis Hamiltonnal.

Lewis Hamilton és Nico Rosberg párosa együtt versenyzett gokartokkal, a Formula-1-ben pedig legjobb cimborákként tekintettek egymásra, ilyen körülmények között váltak csapattársakká a Mercedesnél 2013-ban. A tavalyi bajnoki csatával azonban kapcsolatuk elmérgesedett, a Belga Nagydíjon ütköztek is egymással. Bár a szezon lezárulta után mindketten arról nyilatkoztak, tisztelik a másikat, Rosberg most elárulta, ez nem jelenti azt, hogy barátságuk töretlen.



„Nehéz idők voltak tavaly, ami elkerülhetetlen, és ismét hasonlóan alakulnak majd a dolgok” – kezdte Rosberg az olasz La Gazzetta dello Sportnak. „De végeredményképp tisztelet van kettőnk közül, és mindig megtaláljuk a módját, hogy kommunikáljunk egymással.

„Azt nem hiszem, hogy soha többé nem fogunk a monte-carlói házamban beszélgetni egymással” – szögezte le Rosberg, hogy kapcsolatuk még javulhat a jövőben. „Néhány évvel ezelőtt azonban megtörtént, hogy Lewis beugrott hozzám egy hamburgerre. Ilyen nem lesz többé.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: