DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Négy elképzelés a 2015-ös F1-es autókról

Napról napra újabb és újabb elképzelt festések jelennek meg az interneten a 2015-ös autók festéséről – ezek közül válogattunk négy szettet. Vajon ki áll legközelebb a valósághoz?

A 2015-ös idény első tesztjéhez, illetve a bemutatókhoz közeledve sok más mellett az is izgalmas kérdést jelent az F1-rajongók számára, hogy melyik autó milyen festést visel majd magán az új szezonban. Ahogy azt az év ezen szakaszában már megszokhattuk, grafikus-rajongók újabb és újabb elképzeléseket tesznek közzé erről az interneten, ezekből készítettünk egy kis válogatást.

Camille de Bastiani

Camille de Bastiani még az ősszel tette közzé terveit, ennek tudható be, hogy a Marussia is szerepel az autók közt. Alapvetően a 2014-es festéseket fejlesztette tovább, kivéve a McLarennél, melyen a Honda tradicionális színeit használta. A Lotuson a piros eltűnésével a klasszikus arany-fekete szerepel, míg a Red Bull fehér részeket is kapott.

Bastiani_1



Bastiani_1

Bastiani_1

Bastiani_1

Bastiani_1

Bastiani_1

Bastiani_1

Bastiani_1

Bruce Thomson

Bruce Thomson az újévben kezdte közzétenni a maga által elképzelt festéseket blogján. A McLaren nála spanyol szponzorokat kapott a hagyományos narancssárga színnel, a Lotust viszont nagyon hasonlóan képzeli el, mint de Bastiani.

Thomson_1

Thomson_1

Thomson_1

Thomson_1

Thomson_1

Patrick Viola

Jól látható, hogy a McLaren okozza a legnagyobb bizonytalanságot, hiszen Patrick Viola egy harmadik, a másik kettőtől teljesen eltérő változatot alkotott meg különös, sötétkék alapszínnel, mely a spanyol főszponzorra utal. Az által rajzolt autók közül ki kell emelni a Saubert is, melynél teljes dizájnváltást vizionált, a festést a Banco do Brasil ihlette.

Viola_1

Viola_1

Viola_1

Viola_1

Tim Holmes

Tim Holmes még ősszel tette közzé saját 2015-ös autószettjét, az említettek közül egyedüliként mind az (akkor még) 11 csapatnak tervezett egy idei festést. Bár talán mind közül az ő munkái a legkreatívabbak, azt is hozzá kell tennünk, hogy ő rugaszkodott el legjobban a realitástól...

holmes_1

holmes_1

holmes_1

holmes_1

holmes_1

holmes_1

holmes_1

holmes_1

holmes_1

holmes_1

holmes_1

Nektek melyik sorozat tetszik a legjobban?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: