DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Kettő az egyben - A Száguldás és cirkusz két kötete most egy áráért megkapható

Még csak éppen megjelent az idei Formula-1-es szezon évösszefoglaló kötete, a Száguldás és cirkusz 2014-2015, de a kiadó máris egy különleges ajánlat keretében kínálja azt. Egy könyv áráért most kettőhöz juthat hozzá az olvasó, hiszen az idei kiadvány mellé postázzuk a Száguldás és cirkusz 2013-2014-et is.

A 2013-as és a 2014-es F1-es szezon két teljesen eltérő történettel szolgált. Az előző évben a Red Bull és Sebastian Vettel egyeduralmára senkinek nem volt ellenszere, és noha idén a radikális szabályváltozások után ismét kiemelkedett egy csapat a mezőnyből, a Mercedes pilótái, Lewis Hamilton és Nico Rosberg az utolsó versenyig fordulatos küzdelmet vívtak a bajnoki címért.

A két könyv részletesen nyomon követi, hogyan változtak meg az erőviszonyok a V6-os korszak kezdetével, illetve pontosan mi is történt két év alatt az F1-es futamokon.

Részletek a tartalomból: Száguldás és Cirkusz 2013-2014 - Száguldás és Cirkusz 2014-2015

SZC - mega pack



Ha hiányzik a gyűjteményből a tavalyi év összefoglaló kötete, akkor tehát itt a nagyszerű alkalom a pótlásra, hiszen egy könyv áráért megvásárolható az elmúlt két szezon összegzése, benne 38 verseny leírásával, a csapatok és a pilóták értékelésével és sok más érdekességgel.

Az akciós megrendelést a Formula.hu webshopjában lehet leadni, és az ezen keresztül vásárlók 5990 forintért juthatnak hozzá a két könyvből álló csomaghoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: