DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

MR Racing: Közel a tíz aljához Kiskunlacházán

Május második hétvégéjén, Kiskunlacházán rendezték a Drag Országos Bajnokság és a DragRacing.hu Kupa 2017-es kiírásának harmadik versenyeit, ahol az AP3-as kategóriában ott volt az MR Racing pilótája Kiss György is.

A szombati nap a kvalifikációról szólt, ahol Gyurinak sikerült is beverekednie magát a vasárnapi legjobbak közé, ám a váltóval ismét összeakasztotta a bajszát.

gyuri_majus_002



„Versenyek óta fogyasztjuk a váltókat és ez most sem volt másként, mert a szombati kvalifikációban lefogaztam a váltót. Az időnk 10.4 másodperc lett, ami mondhatjuk a körülményekhez képest jól sikerült. Gyorsan visszamentünk a műhelybe és megjavítottuk az autót, hogy vasárnap sikerüljön visszatérni a csúcsra” - kezdte a verseny értékelését Kiss György.

Gyuriék a műhelyben visszább vették a teljesítményt és felraktak egy rövidebb váltót, amivel a vasárnapi futamokon megcélozták az első helyet. Az eredmény majdnem meg is lett, Gyuri a döntőben már aláírhatta volna az első helyet, de elváltotta magát, így csak egy második hellyel vigasztalódhatott.

gyuri_majus_001

„Az idejére nem emlékszem mikor váltottam mellé ilyen helyzetben, de most sikerült. Az eredménnyel nem vagyok elégedett, hiszen nyerhettem is volna” - zárta a beszélgetést Gyuri.

A bajnokságokban Gyuri pici lemaradással a második helyen áll, amin a június eleji Drag Racing Gyorsulási verseny és Smoke&Charm Nyárköszöntő eseményen szeretne javítani. A verseny előtt megemelik a turbónyomást, kap az autó egy hosszabb váltót, amivel megcélozzák a tíz másodperc alatti időt.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: