DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Egyéb

Iratkozz fel hírlevelünkre, nyerj F1-es belépőket!

Új hírlevelet indít olvasóinak a Formula.hu, melyben megtalálhatók az elmúlt napok legfontosabb hírei és kedvezményes ajánlataink. Ráadásul két páros belépőt is kisorsolunk!

A Formula.hu hírlevelére az alábbi form kitöltésével iratkozhatsz fel, és minden héten két alkalommal e-mail fiókodban várnak majd a legfontosabb, legérdekesebb F1-es, autósportos és autós hírek.

 

Hogy értékeljük a feliratkozók bizalmát, egy páros belépőjegyet sorsolunk ki az újonnan jelentkezők között a 2017-es Magyar Nagydíjra. De azokról sem feledkezünk meg, akik korábbi napi hírlevelünket olvasták, így automatikusan bekerültek címlistánkba: hűségüket meghálálva köztük is kisorsolunk egy páros belépőt!

A feliratkozási kampány december 19-ig tart. A nyertesek egy-egy ajándékutalványt kapnak, melyet akár a karácsonyfa alá is betehetnek.

A feliratkozók újabb és újabb ajánlatokra és kedvezményekre számíthatnak: engedménnyel rendelhetnek Formula-1-es csapatruházati termékeket, modelleket, ajándéktárgyakat vagy könyveket, s emellett különleges előfizetési ajánlatok is várnak majd rájuk.



(részlet a legutóbbi hírlevélből)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: