DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Erős Goodyear-jelenlét a magyar Kamion-Eb futamon

Szembetűnő lesz a Goodyear jelenléte a FIA Kamion Európa-bajnokság (ETRC) hétvégi futamán a Hungaroringen augusztus 27-én és 28-án, ahol hozzájárul a látványosságok kínálatához is.

A Goodyear abroncsokon akár 160 km/h sebességgel száguldó 5,5 tonnás kamionok versenyének izgalmai mellett a Goodyear ingyenesen látogatható programokat is kínál a látogatók számára az ETRC Fan Village szurkolói faluban. A 2016-os FIA Kamion Európa-bajnokság nemzetközi sorozatának magyarországi állomásán, a boxutca mögötti szurkolói faluban található különleges területen a fiatalabb és idősebb szurkolók egyaránt kiválóan szórakozhatnak, miközben alaposabban megismerkedhetnek a Goodyear prémium tehergépkocsi-abroncsaival és a speciális fejlesztésű Goodyear kamionverseny-abroncsokban alkalmazott technológiával is.

Goodyear FIA ETRC Fan Village 2



„A 2016-os FIA Kamion Európa-bajnokság következő állomása Magyarország" - mondta Baran Zsuzsanna, a Goodyear marketing koordinátora. „A kamionversenyzés egy lenyűgöző látványosság, és büszkeséggel tölt el minket, hogy a résztvevő kamionokon használt abroncsok kizárólagos beszállítója vagyunk. Ez az egyedülálló versenysorozat lehetőséget kínál új technológiák tesztelésére, melyekből sztenderd tehergépkocsi-abroncsaink, s ezáltal ügyfeleink húznak majd hasznot. A versenypálya arra is kiváló platform, hogy szorosabbra fűzzük kapcsolatunkat ügyfeleinkkel. Emellett nagy öröm számunkra, hogy hellyel szolgálhatunk a Goodyear standjainál a látogatóknak, ahol szórakozhatnak, és egyúttal alaposabban megismerkedhetnek a hagyományos tehergépkocsikhoz kínált prémium Goodyear abroncsainkkal.”

Goodyear FIA ETRC Fan Village 1

Az ETRC szurkolói faluban a Goodyear az üzemanyag-hatékony FUELMAX, a magas futásteljesítményű KMAX, és az egyedi fejlesztésű ULTRAGRIP MAX téli tehergépkocsi-abroncsokról készült, valamint a mögöttük rejlő egyes technológiákat közérthetően bemutató kiállított anyagokkal meséli el tehergépkocsi-abroncsainak történetét. A szórakozásra vágyók eközben kihívhatják barátaikat egy csocsópárbajra, vagy méretarányos kamionmodellekkel szállhatnak versenybe ellenük a Carrera versenypályán.

A Goodyear részvétele a kamionversenyzésben és jelenléte a Hungaroringen jól illusztrálja a vállalat vezető szerepét és elkötelezettségét a közlekedésipar iránt a hatékonyságot fokozó és költségcsökkentő termékek és szolgáltatások biztosítása révén.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: