Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Goodyear

Pure ETCR: Két magyar csapat, 670 lóerős hajtáslánc

Hosszas és intenzív felkészülési időszak után a hétvégén debütál a világ első teljesen elektromos, többmárkás túraautó-sorozata az olaszországi Vallelungában. A széria három csapatából kettő magyar: a M1RA Alfa Romeóval, a Zengő Motorsport a pedig a CUPRA gyári partnereként áll rajthoz. Az utóbbi csapatban Nagy Dániel is helyet kapott. A Goodyear a PURE ETCR kizárólagos gumiabroncs-beszállítójaként és alapító partnereként élen jár az új motorsport-bajnokságok innovációjában és fejlesztésében.

részletek

Így fejleszt gumit az elektromos csúcsmodellekre a Goodyear

Az újonnan bemutatott elektromos autók átütő teljesítménye azt bizonyítja, hogy az elektromos hajtásra való átállás nemcsak a szén-dioxid-kibocsátást csökkenti, hanem a páratlan gyorsulásnak és a villanymotorok azonnal rendelkezésre álló hatalmas nyomatékának köszönhetően a vezetési élményben is új dimenziót nyit.

részletek

Tesztgyőzelemmel mutatkozott be a Goodyear új nyári gumija

A Goodyear bemutatta legújabb nyári SUV-abroncsát, az EfficientGrip 2 SUV-ot, amely egyedülálló futásteljesítményt és kiváló vezethetőséget biztosít nedves és száraz utakon egyaránt.

részletek

Új nyári Goodyear abroncs kisteherautókra

A Goodyear bemutatta az EfficientGrip Cargo abroncs utódját, kibővítve ezzel kisteherautóknak kínált termékportfólióját. Az EfficientGrip Cargo 2 tartósabb futófelületet és nedves utakon jobb teljesítményt biztosít.

részletek

Két tesztgyőzelemmel indítja a nyári szezont a Goodyear

Rangos elismerést kapott a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 abroncs a nedves és száraz utakon egyaránt maximális hatékonysággal nyújtott kiegyensúlyozott, kiváló teljesítményéért.

részletek

A Goodyear lett a "Zöld Pokol" gumiszállítója

A Goodyear lett a Nürburgring hivatalos abroncsszállító partnere; így még jobban elmélyült a híres német versenypálya és az abroncsvállalat régóta fennálló együttműködése.

részletek

Csúcstechnológiás szimulátor bevetésével gyorsítja fel az abroncsfejlesztést a Goodyear

A Goodyear Tire & Rubber Company és a szimulációs megoldásokat forgalmazó VI-grade ma bejelentette, hogy csúcstechnológiás DiM250 DYNAMIC vezetésszimulátort telepítenek a Goodyear Colmar-Bergben, Luxemburgban működő Innovációs Központjába.

részletek

Magyar dobogó a túraautó-világkupa belgiumi futamám

A hétvégén a WTCR – FIA Túraautó-Világkupa első fordulójával a Goodyear számára újabb izgalmas nemzetközi motorsportprogram vette kezdetét. A rangos versenysorozat a Goodyeart választotta kizárólagos abroncsszállítójának. A WTCR-ben négy magyar versenyző és egy magyar csapat is megméreti magát az idén. Az évadnyitó hétvégé Tassi Attila állhatott a dobogóra, a címvédő Michelisz Norbert pontszerzéssel kezdte az évet.

részletek

A Goodyear nyerte az Auto Express nyáriabroncs-tesztjét

Az Egyesült Királyság legnépszerűbb heti autós magazinja, az Auto Express. A magazin közzétette éves nyáriabroncs-tesztjének eredményeit, melynek győztese idén a Goodyear lett.

részletek

A Formula.hu olvasójával gokartozott Kiss Norbi

Egyik legnagyobb rajongójával gokartozott a kamion Európa-bajnokság magyar menője: Balogh Lajos a Formula.hu nyereményjátékán nyerte a maradandó élményt. Ezt követően meg is nyerte a szezon első futamát.

részletek

Az elektromos autósporthoz különleges abroncs kell: 670 lóerőt mozgat meg a Goodyear új fejlesztésű versenygumija

A Goodyear bemutatta az egyedi Eagle F1 SuperSport versenyabroncsot, amellyel az összes autó rajthoz áll a Pure ETCR-ben, a világ első teljesen elektromos, több márkát is felvonultató túraautó-versenysorozatában. A Goodyear az izgalmas, új bajnokság kizárólagos abroncsszállítója és alapító partnere.

részletek

A Goodyear az európai Le Mans-széria gumiabroncs szállítója

A Goodyear a hétvégén mutatkozik be az európai Le Mans-széria (ELMS) gumiabroncs-szállítójaként: az LMP2- és LMGTE-osztályok legjobb csapatait erősíti a Le Castellet-ben rendezett 4 órás szezonnyitó versenyen.

részletek
Olvastad már?