Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Wickens

Közölték Wickens sérüléseinek hosszú listáját

Először sorolták fel tételesen, milyen sérüléseket szenvedett el horrorbalesete során Robert Wickens. Számtalan törés és gerincvelő-károsodás szerepel a diagnózisban, utóbbi következményei még nem ismertek.

részletek

Alonsót nem rettenti el az IndyCartól Wickens balesete

Fernando Alonso azt mondja, nem fog nagy szerepet játszani 2019-es terveinek meghozatalában, hogy az autósport csúcskategóriái közül az IndyCarban a legnagyobb a sérülésveszély – mint arra legutóbb Robert Wickens szörnyű bukása emlékeztetett.

részletek

IndyCar: Inkább akkor ne legyen kerítés

Paul Tracy, 2003-as Champ Car bajnok arra sürgeti az IndyCar döntéshozóit, hogy kezdjenek valamit a jelenlegi kerítésekkel, ugyanis néha talán jobban járnának a versenyzők, ha kirepülnének a pályáról.

részletek

IndyCar: Wickenst műteni fogják

Robert Wickens a hétvégén, a Pocono Raceway-en szenvedett horrorisztikus balesetet, miután Hunter-Reay-jel ért össze, majd a biztonsági kerítésnek csapódva esett vissza a pályára.

részletek

IndyCar: Rossi nyert két óra halasztás után

Magabiztos győzelmet aratott Alexander Rossi az IndyCar poconói futamán, amiből Will Power sem tudta őt kimozdítani. Robert Wickens horrorbalesete két órás csúszást eredményezett.

részletek

IndyCar: Rossi kitaktikázta Wickenst

Egyedül Alexander Rossi járt kétszer a bokszban a széria Mid-Ohió-i versenyén: ez a stratégia bizonyult nyerőnek. A háromszor kiálló Robert Wickens úgy véli, a problémás lekörözések nélkül megszorongatta volna az amerikait.

részletek

Ismét lecsapott az Indy GP királya

Noha egy ideig úgy tűnt, hogy Robert Wickens újoncként megszerezheti első győzelmét a sorozatban, a pole-ból induló Will Power nem kegyelmezett, és megszerezte idei első IndyCar-győzelmét.

részletek

Hivatalosan bejelentem, az autómba vizeltem

Összesen több mint két órán át várakozott az IndyCar mezőnye a vasárnapi alabamai futam során, hogy kiderüljön, mi lesz az eső miatt megszakított verseny sorsa. Eközben James Hinchcliffe nagy tette okozta a fő beszédtémát.

részletek

Wickens a második versenyén is majdnem nyert az IndyCarban

Látványos versenyt hozott az USA elsőszámú formulaautós sorozatának phoenixi fordulója: a körhátrányból dobogóra álló Rossi és az újonc Wickens is nagyszerűen szerepelt, de a győzelem Josef Newgardené lett.

részletek

A fináléban törtek össze az újoncálmok

Robert Wickens és Alexander Rossi csatájáról szólt a verseny St. Petersburgben, két körrel a vége előtt azonban ütközött a két versenyző, így Sebastien Bourdais sikerével indult az IndyCar-szezon.

részletek

Glock kiakadt: Manipulálja a futamokat az Audi

Több panasz érte már a bajnokságot vezető gyártót, egy ütközés után pedig Timo Glock végleg kifakadt: az Audi feláldozza kevésbé fontos pilótái versenyét, hogy az ellenfeleket akadályozza.

részletek

DTM: Nem volt ellenfele a Mercedesnek a szakadó esőben

Egy remek előzés döntött a győzelemről a Német Túraautó bajnokság első moszkvai futamán, ahol végig szakadó esőben versenyeztek a pilóták, a Mercedes pedig megállíthatatlannak bizonyult.

részletek
Olvastad már?