Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Wickens

Hivatalosan bejelentem, az autómba vizeltem

Összesen több mint két órán át várakozott az IndyCar mezőnye a vasárnapi alabamai futam során, hogy kiderüljön, mi lesz az eső miatt megszakított verseny sorsa. Eközben James Hinchcliffe nagy tette okozta a fő beszédtémát.

részletek

Wickens a második versenyén is majdnem nyert az IndyCarban

Látványos versenyt hozott az USA elsőszámú formulaautós sorozatának phoenixi fordulója: a körhátrányból dobogóra álló Rossi és az újonc Wickens is nagyszerűen szerepelt, de a győzelem Josef Newgardené lett.

részletek

A fináléban törtek össze az újoncálmok

Robert Wickens és Alexander Rossi csatájáról szólt a verseny St. Petersburgben, két körrel a vége előtt azonban ütközött a két versenyző, így Sebastien Bourdais sikerével indult az IndyCar-szezon.

részletek

Glock kiakadt: Manipulálja a futamokat az Audi

Több panasz érte már a bajnokságot vezető gyártót, egy ütközés után pedig Timo Glock végleg kifakadt: az Audi feláldozza kevésbé fontos pilótái versenyét, hogy az ellenfeleket akadályozza.

részletek

DTM: Nem volt ellenfele a Mercedesnek a szakadó esőben

Egy remek előzés döntött a győzelemről a Német Túraautó bajnokság első moszkvai futamán, ahol végig szakadó esőben versenyeztek a pilóták, a Mercedes pedig megállíthatatlannak bizonyult.

részletek

DTM: Kanadai siker, rajtbaleset, büntetések

Ha az élen nem is, hátrébb fordulatosan alakult a hollandiai első futam. Robert Wickens idei első győzelmét szerezte a bajnokság éllovasa, Wittmann előtt – három Mercedes az első négy helyen.

részletek

Kettős Audi-győzelem, de egy BMW az élen

Az élről induló Miguel Molina csak az első néhány körre vesztette el a vezetést, ám hamar visszaelőzte márkatársát, így idei első sikerét aratta. Paul di Resta leszorult az összetett első helyéről.

részletek

„Lökd ki!” – Ekkora botrányt már rég láttunk

„Remélem, hogy ezt mindenki megírja és a jövő héten senki nem vesz Audit” – mondta dühében Pascal Wehrlein, akit a gyanú szerint a vezetőség utasítására lökött ki tegnap Timo Scheider társával együtt.

részletek

DTM: Wickensé a második norisringi futam

Tovább tartott a Mercedes remeklése Nürnbergben: Robert Wickens és Christian Vietoris kéz a kézben hagyták ott a mezőnyt, a pole-ról induló Bruno Spengler gyönyörű előzéssel mentette célba a harmadik helyet.

részletek

Szokatlan büntetés a DTM-ben

Bruno Spengler, a széria kétszeres bajnoka olyan büntetést kapott, amely egészen meglepőnek számít a motorsportok világában – pláne egy ütközés okozásáért: sportszerűtlenségéért jótékonysági munkát kell végeznie.

részletek
Olvastad már?