Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 21. csütörtök

Retro

F1-Archív: Szűk tíz évvel korábban megálmodják az Alonso-Raikkönen párost a Ferrarinál

Jenson Button nem is tévedhetett volna nagyobbat annál, mint amit pár éve március 18-án mondott - nézzük, hogy milyen hírek jelentek meg ezen a napon az elmúlt bő húsz év során.

részletek

F1-Archív: Ricciardo kellene a Ferrarinak?

Furcsa szponzor a McLarennél, érdekes pletyka a Renault-ról és a Toro Rossóról, Hamilton bemutatkozik, Barrichello a HANS-ra panaszkodik – az előző húsz év március 16-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Más ligában játszik a Ferrari

Saját tesztpályáját is átépíti a maranellói F1-es csapat Michael Schumacher kérésére, Fernando Alonsót tartják a legnagyobbnak, Lewis Hamilton nem kell a Red Bullnak - március 15-ei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

Retro – Szerelőből F1-es versenyigazgató

Charlie Whiting története a rablóból lett pandúr esete az F1-ben: mielőtt az FIA alkalmazásában a szabályzat őrévé vált, ő maga is csapattagként kereste a kiskapukat – ráadásul a határokat szívesen feszegető Brabhamnél, Bernie Ecclestone embereként. Pályafutásának korai szakaszával tisztelgünk a 66 évesen elhunyt Whiting előtt.

részletek

F1-Archív: Testvére áll Ralf Schumacher célkeresztjében

"Alesi egy idióta és még vak is!" - egy ilyen mondat is elhangzott ezen a napon a Formula-1 világában. Március 12-ei F1-es hírek az utóbbi bő két évtizedből.

részletek

F1-Archív: Csökkentenék Schumacher fizetését

Több csapat is szívesen elvinné a Ferraritól Schumachert, Raikkönen új embernek érzi magát, Alonso a legnagyobbak közé emelkedne - március 11-ei F1-es hírek az elmúlt bő húsz évből.

részletek

F1-Archív: Magyarázkodni kényszerül a McLaren

A Renault erőforrásával sem teljesít a McLaren autója, Lewis Hamilton szerint altat a Ferrari, Michael Schumacher nem fél a haláltól - az elmúlt húsz év F1-es hírei március 9-én.

részletek

F1-Archív: Összeállt a Ferrari tökéletes párosa

Michael Schumacher óvatos, Rubens Barrichello úgy érzi, hogy eljött az ő ideje, Fernando Alonso szerint a nagy rivális McLaren most nem lesz igazán veszélyes - március 8-ai F1-es hírek az elmúlt bő húsz évből.

részletek

F1-Archív: Hamilton majdnem visszavonul

Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Michael Schumacher és Pat Symonds is fején találja a szöget, Peter Sauber viszont nagyon nem - a Mercedes nyilatkozatai viszont hasonlítanak egymásra...

részletek

F1-Archív: Fisichella leváltaná Schumachert a Ferrarinál

Március hatodikai Formula-1-es hírek 1996 óta - erről beszélt az F1-es világ ezen a napon az elmúlt bő húsz évben.

részletek

F1-Archív: Alonso élete formájában van

A Renault nem mondja ki, hogy esélyes, bevezetik a gyorsan elhaló káosz-időmérőt, Lewis Hamilton elismeri a hibáját, Montoya kisétál - F1-es hírek március negyedikéről, az elmúlt két évtizedből.

részletek

F1-Archív: Hamiltont már fő esélyesként kezelik

Fisichella mellélő, Alonso kispadra kerül, Raikkönennek tetszik az új Ferrari, a pilótákat megosztja a halo, Mark Webber a Ferrari kedvéért elhagyná a Red Bullt - március 3-ai F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek
Olvastad már?