Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

Retro

F1-Archív: Raikkönen már Schumacher szintjén

Csodálatos és kevésbé sikeres napok Schumacher életében, Vettel lesz Hamilton legnagyobb ellenfele, örömünnep és bánat Alonsónál - október 8-ai F1-es hírek a 21. századból.

részletek

Retro – Sergio atya, az F1-es pap

Elhunyt a Formula-1 plébánosának is nevezett Don Sergio Mantovani, aki a paddock visszatérő vendége volt, és a jó eredmény érdekében megáldotta a Ferrarikat.

részletek

F1-Archív: Raikkönen beszélgetni akar Schumacherrel

Rosberg lealázza a mezőnyt Szingapúrban, Vettel sajnálja a Red Bull-Renault-t, Lauda kiakad, Raikkönen beszélgetni akar Schumacherrel, aki azon gondolkodott, hogy befejezi a versenyzést. Szeptember 17-e hírei.

részletek

„Harc Schumacherrel? Orgazmus!”

Vitantonio Liuzzi emlékezett vissza pályafutása legelső F1-es futamára, sőt, első körére - meglehetősen emlékezetesre sikerült számára a bemutatkozás.

részletek

F1-Archív: Hazaszállítják a sérült Schumachert

Otthonában folytatja a lábadozást Schumacher, részrehajlással vádolják az FIA-t, kínai pilótával tesztel a McLaren, kettős győzelmet szerez a Ferrari Olaszországban. Szeptember 9-ei hírgyűjteményünk.

részletek

F1-Archív: Massa visszavonul

Kimi Raikkönennek sikerszériát kell építeni, Felipe Massa nem tér vissza, Vijay Mallya csapatot vesz, vb-esélyes a Williams-BMW, lezárul a Schumacher-Coulthard ügy - szeptember 1-jei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: Alonso még ne örüljön annyira

A McLaren szerint törékeny a Ferrari előnye, Schumacher nem vonul vissza, Fisichella mehet a Ferrarihoz, Coulthard nem hibás a Schumacher-balesetben - augusztus 31-ei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: Alonso-Vettel páros a McLarennél?

Kicsit sem érzik a vesztüket a McLarennél, Hakkinennel van tele a sajtó, Schumacher visszavonulhat, Maldonado Hamiltont kritizálja, bombafenyegetés Spában - augusztus 28-ai F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: Alonso és Raikkönen összecsap

A spanyol és a finn vb-címért harcol, a Williams kész sztárpilótát igazolni, hazai közönség előtt tesztel F1-es autót Baumgartner - összegyűjtöttük augusztus 20-a legérdekesebb híreit.

részletek

F1-Archív: "Briatore nem érti, hogy mi történik"

Nelson Piquet folytatja a hadjáratot, Hamilton jól döntött, Alonsónak rossz éve van, Ricciardo elégedetlen, Baumgartner bizakodik, Hakkinen nyer a Ringen - augusztus 13-ai hírek.

részletek

F1-Archív: „Ne menj a Ferrarihoz!”

Irvine jobb versenyző Schumachernél, aki focicsapatot váltott, Hakkinent segíti a McLaren, Montoya őrültnek nevezi Buttont - augusztus 12-ei hírek az elmúlt két évtizedből.

részletek

F1-Archív: Először teszteli V8-asát a Ferrari

Fernando Alonso szerint ő, Lewis Hamilton és Jenson Button lehet bajnok 2010-ben, saját magát tévesztette meg a McLaren, viták a Renault felfüggesztéséről, Ecclestone megfenyegeti Buttont - augusztus 9-ei hírek a 21. századból.

részletek
Olvastad már?