DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Retro

F1-Archív: Schumacher nem tárgyal a Ferrarival

Ross Brawn és Mark Webber is ezen a napon előlegezett meg valami fontosat, nézzük, hogy miről szóltak az F1-es hírek március 27-én az elmúlt bő húsz év folyamán,

részletek

F1-Archív: Alonso szerint Ecclestone őrültségekről beszél

Alábbi összeállításunkból az is kiderül, mi nem izgatta a legkevésbé sem Michael Schumachert és hogyan nyalt vissza csúnyán a fagyi az akadékoskodó Eddie Irvine-nak. Március 26-ai F1-es hírek.

részletek

F1-Archív: Rakétatámadás Dzsiddában

Michael Schumacher bejelenti, hogy fia született, a Ferrari megóvja a McLarent, Rosbergnek előznie kell a pályán, különben nem lesz bajnok - március 25-ei F1-es hírek az utóbbi húsz évből.

részletek

F1-Archív: Porig égett a Lotus motorhome-ja

A Mercedes parti módja bekerül a köztudatba, visszatér a mezőny Fujiba, lángok martalékává válik a Lotus épülete a Malajziai Nagydíjon - ez történt március 24-én az elmúlt húsz év során.

részletek

F1-Archív: Alonso leteszi a névjegyét

Megnéztük, hogy miről szóltak az F1-es hírek március 22-én az elmúlt bő két évtized során - 2018-ban és 2016-ban például egyaránt Lewis Hamilton szavai kerültek "címlapra".

részletek

F1-Archív: Vettel meg fogja szorongatni Hamiltont

Eddie Irvine 2001-ben ezen a napon elmondta, hogy hogyan lehet megverni Michael Schumachert, Lewis Hamilton 2012-ben pedig azt, hogy hibázott és jobb volt nála Jenson Button. Március 21-ei F1-es hírek az utóbbi húsz évből.

részletek

F1-Archív: Hakkinen vagy Schumacher a jobb?

Lewis Hamilton nem elégszik meg két világbajnoki címmel és akkor akarja legyőzni ellenfeleit, amikor az a legjobban fáj nekik - március 20-ai F1-es hírek az elmúlt két évtizedből.

részletek

F1-Archív: Szűk tíz évvel korábban megálmodják az Alonso-Raikkönen párost a Ferrarinál

Jenson Button nem is tévedhetett volna nagyobbat annál, mint amit pár éve március 18-án mondott - nézzük, hogy milyen hírek jelentek meg ezen a napon az elmúlt bő húsz év során.

részletek

F1-Archív: Ricciardo kellene a Ferrarinak?

Furcsa szponzor a McLarennél, érdekes pletyka a Renault-ról és a Toro Rossóról, Hamilton bemutatkozik, Barrichello a HANS-ra panaszkodik – az előző húsz év március 16-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Más ligában játszik a Ferrari

Saját tesztpályáját is átépíti a maranellói F1-es csapat Michael Schumacher kérésére, Fernando Alonsót tartják a legnagyobbnak, Lewis Hamilton nem kell a Red Bullnak - március 15-ei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: Járvány miatt lefújt szezonnyitó

Ezen a napon zajlott le a botrányos Ausztrál Nagydíj pénteki napja, ami egy alternatív valóságot vetített előre 2020-ra. Erről szóltak a múlt F1-es hírei március 12-én.

részletek

F1-Archív: Megjelent a paddockban a koronavírus

Az Ausztrál Nagydíj helyszínén csapattagok betegednek meg, több csapat is szívesen elvinné a Ferraritól Schumachert, Raikkönen új embernek érzi magát, Alonso a legnagyobbak közé emelkedne - március 11-ei F1-es hírek az elmúlt bő húsz évből.

részletek