Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Retro

F1-Archív: Schumacher bizakodik

Tulajdonos nélkül maradhat a Honda, problémásak az új hibridek, Michael Schumacher bizakodó az új Mercedest illetően - íme az elmúlt húsz év F1-es hírei február 23-áról.

részletek

F1-Archív: Tűz üt ki a McLaren garázsában

A garázstűzzel és az Alonso-balesettel McLaren volt többször is a főszereplő, de persze több más érdekes dolog is történt már február 22-éin - nézzük a nap eseményeit az elmúlt bő húsz évből.

részletek

F1-Archív: Raikkönen már előre tudta

Button nagyon nagy tévúton jár, Webber nem jól ül a Red Bullban, Massa első körei a Ferrarinál - február 21-ei F1-es hírek az elmúlt két évtizedből.

részletek

Az F1 legkínosabb rekordjai - 4. rész

Az F1.com összegyűjtötte a száguldó cirkusz történetének legkevésbé imponáló rekordjait. Az utolsó részben többek közt megtudhatjátok, ki nem volt képes kvalifikálni magát egyetlen versenyre sem.

részletek

F1-Archív: Schumacher megérzi a bajt

Ez hagyományosan az az időszak, amikor zajlanak az F1-es tesztek és már vannak információk az új autókról, az erőviszonyokról - nézzük, hogy miről szóltak a hírek február 20-án 2000 óta.

részletek

Az F1 legkínosabb rekordjai - 3. rész

Az F1.com összegyűjtötte a száguldó cirkusz történetének legkevésbé imponáló rekordjait. A harmadik részben többek közt megtudhatjátok, hogy kit zártak ki egy életre az F1-ből egyetlen verseny után.

részletek

McLaren-Mercedes: Egy gyümölcsöző házasság 2.

A McLaren és a Mercedes első korszakát bemutató cikkünk második része, melyben visszaemlékezünk Lewis Hamilton első, egyben a csapat utolsó vb-címére és a két fél szakítására.

részletek

McLaren-Mercedes: Egy gyümölcsöző házasság 1.

Hétfőn mutatják be az MCL35M-et. A 2021-es autók közül a McLarenről rántják le először a leplet, mi pedig ennek apropóján felidézzük, milyen volt a McLaren és a Mercedes legutóbbi együttműködése.

részletek

„Életem legjobb döntése volt a Ferrari”

Olaszként a Ferrarinál versenyezni sokak számára álomszerű. Giancarlo Fisichella mindössze öt F1-es versenyt teljesített a vörösöknél, pontot csak nehezen szerzett, mégis imádta az egészet.

részletek

Az F1 legkínosabb rekordjai - 2. rész

Az F1.com összegyűjtötte a száguldó cirkusz történetének legkevésbé imponáló rekordjait. A második részben azokról a nagyszerű versenyzőkről lesz szó, akik a siker igazi ízét sosem érezhették.

részletek

Az F1 legkínosabb rekordjai - 1. rész

Az F1.com összegyűjtötte a száguldó cirkusz történetének legkevésbé imponáló rekordjait. Az első részben többek közt megtudhatjátok, hogy ki nem szerzett pontot, miközben csapattársa világbajnok lett.

részletek

F1-Archív: A McLaren különleges innovációja

Max Mosley, az FIA korábbi elnöke reformálná a liszenszpontok kiosztását a fiatal Raikkönen miatt, Schumacher véget vetne Hakkinen uralmának, a Belga Nagydíj pedig eltűnik a versenynaptárból.

részletek
Olvastad már?