Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Retro

F1-Archív: Verstappen váltja Kvjatot

Két versenyes eltiltást kapott a BAR-Honda, nyomozás alatt áll Max Mosley szexbotránya, Max Verstappent előléptetik a Red Bullnál - május ötödikei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: A szinte tökéletes Ferrari

Fernando Alonso ezen a napon mondott egy nagyon szépet akkori csapatáról, de történtek más érdekes és fontos dolgok is május 2-án az F1 világában - nézzük az elmúlt húsz évet.

részletek

F1-Archív: Schumacher visszavág Alonsónak

Raikkönen tagadott, a Porsche indokolt, Alonso töretlenül hitt, Schumachernek nem hiányzott, Lauda követelt, Ecclestone kaszált – az elmúlt húsz év legérdekesebb F1-es hírei április 23-áról.

részletek

F1-Archív: Vettel elismerte, Ricciardo a jobb

A McLaren nem érti, mitől ilyen megbízható a Honda, a Red Bull Schumachert akarja leszerződtetni, Vettel pedig belátta, csapaton belül Ricciardo jobb munkát végez tőle. Április 19-ei retro híreink.

részletek

F1-Archív: Hamilton jobb lehet Schumachernél?

2007-ben jelentették ezt ki, pedig akkor még szó sem volt arról, hogy a brit milyen magasságokig juthat napjainkban - igaz, április 18-án arról is szó esett, hogy Schumacher a Renault-hoz igazolhat.

részletek

F1-Archív: Bianchi balesetének előszele?

Ennél vidámabb, megmosolyogtatóbb dolgok is történtek április 17-én az elmúlt években, ilyen volt például Maldonado kijelentése, Flavio Briatore beszólása Jenson Buttonnak, vagy épp az Audi F1-es álmairól szóló pletyka, ami azóta is örökzöld sláger maradt.

részletek

F1-Archív: Rosberg nyer, kioszt, ismét nyer

Nico Rosberg többször is a hírek középpontjába került már április 16-án, de ezen a napon hamvasztották el például Ayrton Senna sisakját is. Nézzük, hogy mi történt ekkor az elmúlt közel húsz évben.

részletek

F1-Archív: Elhunyt Stirling Moss

Gyászol az autósport világa, Raikkönen szerint nem kell pánikolni, a Ferrari pedig titkos tesztelésbe kezd, hogy megoldja a gondjait - április 12-ei hírek a Formula-1 világából az utóbbi húsz évet vizsgálva.

részletek

F1-Archív: Leclerc nem bír Ericssonnal

Az első futamain beletört Charles Leclerc bicskája saját csapattársába - erről is cikkezett az F1-es sajtó a múltban. Nézzük, miről szóltak a hírek az elmúlt években április 11-én.

részletek

A Brawn GP-nél először azt hitték, elszámolták magukat

A Brawn GP mérnökei először nem is hittek a szemüknek, mikor kiszámolták, hogyan állhatnak a többiekhez képest. Újabb történet a száguldó cirkusz hihetetlen 2009-es tündérmeséjéről.

részletek

Hihetetlen nyomozás buktatta le a McLaren extra fékpedálját

A Formula-1-ben sosem fogynak ki a mérnökök az új ötletekből, és egy-egy technológiai újítás sokszor fontos tizedeket jelentett. Most visszatekintünk a McLaren zseniális 1997-98-as „csaló fékjére”.

részletek

F1-Archív: Raikkönen eljegyzi kedvesét

Persze még nem a mostani kedveséről van szó - ilyen és sok más hír is napvilágot látott április 9-én az elmúlt húsz évben, ezekből igyekeztünk válogatni, minden évből egyet.

részletek
Olvastad már?