DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Retro

F1-Archív: Hamilton jobb lehet Schumachernél?

2007-ben jelentették ezt ki, pedig akkor még szó sem volt arról, hogy a brit milyen magasságokig juthat napjainkban - igaz, április 18-án arról is szó esett, hogy Schumacher a Renault-hoz igazolhat.

részletek

F1-Archív: Bianchi balesetének előszele?

Ennél vidámabb, megmosolyogtatóbb dolgok is történtek április 17-én az elmúlt években, ilyen volt például Maldonado kijelentése, Flavio Briatore beszólása Jenson Buttonnak, vagy épp az Audi F1-es álmairól szóló pletyka, ami azóta is örökzöld sláger maradt.

részletek

F1-Archív: Rosberg nyer, kioszt, ismét nyer

Nico Rosberg többször is a hírek középpontjába került már április 16-án, de ezen a napon hamvasztották el például Ayrton Senna sisakját is. Nézzük, hogy mi történt ekkor az elmúlt közel húsz évben.

részletek

Retro – A név, amiből kettő is létezik

15 éven át erősítette a WRC élmezőnyét, 2006 óta azonban már más terepen fitogtatja képességeit Carlos Sainz, aki továbbra is aktív, dacára annak, hogy már 60 felett jár.

részletek

F1-Archív: Elhunyt Stirling Moss

Gyászol az autósport világa, Raikkönen szerint nem kell pánikolni, a Ferrari pedig titkos tesztelésbe kezd, hogy megoldja a gondjait - április 12-ei hírek a Formula-1 világából az utóbbi húsz évet vizsgálva.

részletek

Retro – A Formula-1 legjobb első köre

Ezzel a jelzővel illetik Ayrton Senna produkcióját a 1993-as Európa Nagydíjon, ahol a brazil legenda pályafutása egyik legnagyszerűbb és legemlékezetesebb versenyét futotta a McLarennel.

részletek

F1-Archív: Leclerc nem bír Ericssonnal

Az első futamain beletört Charles Leclerc bicskája saját csapattársába - erről is cikkezett az F1-es sajtó a múltban. Nézzük, miről szóltak a hírek az elmúlt években április 11-én.

részletek

Retro – A legmegosztóbb világbajnok születésnapja

Mi köze Villeneuve karrierjének a matematikatanuláshoz, miért andorrai licensszel kezdett versenyezni, és mekkora hátrányból nyerte meg az Indy 500-at? Az 1997-es F1-es bajnokot köszöntjük.

részletek

F1-Archív: Raikkönen eljegyzi kedvesét

Persze még nem a mostani kedveséről van szó - ilyen és sok más hír is napvilágot látott április 9-én az elmúlt húsz évben, ezekből igyekeztünk válogatni, minden évből egyet.

részletek

F1-Archív: Hamilton Rosbergtől tanulna

Diadalmas Vettel, meglepődött Button, az F1-gyel kacérkodó Rossi: sok minden történt április 8-án az F1 világában, ezek közül válogattunk az elmúlt évtizedeket vizsgálva.

részletek

F1-Archív: Kubica a vb egyik esélyese

A Toro Rosso a Red Bull előtt áll a bajnokságban, Kubicát világbajnoki esélyesnek nevezik meg, a Kínai Nagydíjat pedig heves esőzések bonyolítják - április 7-ei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: Schumacherék lusta primadonnák

Rengeteg mindenről szóltak a hírek április hatodikán az elmúlt közel két évtized során a Formula-1-ben - mutatjuk, hogy miket emeltünk ki ezzel a nappal kapcsolatban.

részletek