Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Retro

F1-Archív: Ralf és Rubens szócsatája

A McLaren biztos benne, hogy megtartja Hakkinent, Webber remekül érzi magát a Red Bullnál, Bottas kétéves szerződést akar - nézzük, hogy mi történt május 17-én az elmúlt szűk két évtizedben.

részletek

F1-Archív: Akár fél évig is dominálhat a Mercedes!

Jenson Button maga sem tudta, mekkorát tévedett ezen a napon - nézzük, hogy milyen F1-es hírekről beszélhettünk május 7-én az elmúlt szűk két évtized során.

részletek

F1-Archív: Verstappen váltja Kvjatot

Két versenyes eltiltást kapott a BAR-Honda, nyomozás alatt áll Max Mosley szexbotránya, Max Verstappent előléptetik a Red Bullnál - május ötödikei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: A szinte tökéletes Ferrari

Fernando Alonso ezen a napon mondott egy nagyon szépet akkori csapatáról, de történtek más érdekes és fontos dolgok is május 2-án az F1 világában - nézzük az elmúlt húsz évet.

részletek

F1-Archív: Schumacher visszavág Alonsónak

Raikkönen tagadott, a Porsche indokolt, Alonso töretlenül hitt, Schumachernek nem hiányzott, Lauda követelt, Ecclestone kaszált – az elmúlt húsz év legérdekesebb F1-es hírei április 23-áról.

részletek

F1-Archív: Vettel elismerte, Ricciardo jobb tőle

A McLaren nem érti, mitől ilyen megbízható a Honda, a Red Bull Schumachert akarja leszerződtetni, Vettel pedig belátta, csapaton belül Ricciardo jobb munkát végez tőle. Április 19-ei retro híreink.

részletek

F1-Archív: Hamilton jobb lehet Schumachernél?

2007-ben jelentették ezt ki, pedig akkor még szó sem volt arról, hogy a brit milyen magasságokig juthat napjainkban - igaz, április 18-án arról is szó esett, hogy Schumacher a Renault-hoz igazolhat.

részletek

F1-Archív: Bianchi balesetének előszele?

Ennél vidámabb, megmosolyogtatóbb dolgok is történtek április 17-én az elmúlt években, ilyen volt például Maldonado kijelentése, Flavio Briatore beszólása Jenson Buttonnak, vagy épp az Audi F1-es álmairól szóló pletyka, ami azóta is örökzöld sláger maradt.

részletek

F1-Archív: Rosberg nyer, kioszt, ismét nyer

Nico Rosberg többször is a hírek középpontjába került már április 16-án, de ezen a napon hamvasztották el például Ayrton Senna sisakját is. Nézzük, hogy mi történt ekkor az elmúlt közel húsz évben.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem vonul vissza

A legendás német F1-es pilóta az öccse megvédésével is bekerült a hírekbe április 11-én - nézzük, hogy miket emelhetünk ki ezzel a nappal kapcsolatban a 21. századból.

részletek

F1-Archív: Raikkönen eljegyzi kedvesét

Persze még nem a mostani kedveséről van szó - ilyen és sok más hír is napvilágot látott április 9-én az elmúlt húsz évben, ezekből igyekeztünk válogatni, minden évből egyet.

részletek

F1-Archív: Hamilton Rosbergtől tanulna

Sok minden történt április 8-án az F1 világában, ezek közül válogatottunk az elmúlt húsz évet vizsgálva.

részletek
Olvastad már?