Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

Retro

HGP 2016 – Megtörik a Mercedes-átok

Bár 2013-ban Hamilton révén már nyertek az Ezüst Nyilak, a Hungaroring az egyik legpechesebb pályájuknak számított a turbóérában – a 31. Magyar GP-ig, ahol a brit vezetésével kettős győzelmet arattak.

részletek

F1-Archív: A fájdalom sem állíthatja meg Webbert

Újabb bojkottól tarthat a Formula-1, maradandó sérüléseket szenvedett Maria de Villota, négy kiállással nyer Schumacher, éjszakai versenyt rendezhet Malajzia. Az elmúlt évek július 4-én leközölt F1-es híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Schumacher behúzza az 50.-et

Michael Schumacher többször is a hírek középpontjába került július 1-jén: nézzük, hogy mik foglalkoztatták az F1-es közvéleményt ezen a napon az elmúlt jó húsz évben.

részletek

F1-Archív: Hamilton nem bírja a felhajtást

Csak 2014-től lesz „zöldebb” a Formula-1, beszáll a Pirelli, távozik a Michelin, létrejön a BMW-Sauber házasság. Június 22-i hírcsokrunk a száguldó cirkusz világából.

részletek

F1-Archív: Raikkönen nem adja fel

Sok hír jelent meg a finn közönségkedvencről június 21-én: volt szó a távozásáról, az új szerződéséről, egy ütközéséről, vagy éppen a vb-esélyeiről is. Nézzük, hogy mi történt ezen a napon az elmúlt húsz évben.

részletek

F1-Archív: Alonso kész elhagyni az F1-et

A Michelin a Pirellit ekézi, a Red Bull a Hondával kacérkodik, Alonso kész maga mögött hagyni az F1-et, Schumacher rekordösszegű pénzbüntetést kap. Ezeket az F1-es híreket olvashattunk június 18-án.

részletek

F1-Archív: Vettel átveszi a bajnoki vezetést

Villeneuve úgy érzi, csapata elpazarolja tehetségét, Hamilton megkapja Senna sisakjának replikáját, Vettel pedig átveszi a bajnokság vezetését Hamiltontól - az elmúlt húsz év F1-es hírei június 10-én.

részletek

F1-Archív: A Mercedes elárulta a siker titkát

A Red Bullnál nem biztosak a Renault-ban, Jenson Buttonnak tesztet kell kihagynia, Vettelt nem érdekli Ecclestone, a Mercedes a sikereit magyarázza - június 4-ei híreink.

részletek

F1-Archív: Todt nem becsüli le Raikkönent

Maradna még egy évet Massa, hatalmasat csalódnak Schumacherben, mégis bizalmat szavaznak Mosley-nak, megvenné a Jaguart a Red Bull, kirabolták Sir Frank Williams feleségét – ezek voltak június 3. legnépszerűbb hírei a Formula-1 háza táján.

részletek

F1-Archív: Raikkönen a rendőrségen

Tagad a Pirelli a Mercedesszel lebonyolított titkos gumiteszt kapcsán, Ecclestone lemondásra szólítja fel Mosley-t, kikerül Magny-Cours a versenynaptárból, nem akar visszavonulni Schumacher – ezek voltak az elmúlt két évtized vezető hírei május 31-én.

részletek

F1-Archív: Schumacher a 337. leggazdagabb európai

Betiltanák a szezonközi tesztelést, Mosley-t lemondatnák, Zanardi F1-es autót tesztelne, Raikkonen pedig az utolsó körben esik ki az élről – ezek voltak május 29. hírei az elmúlt 20 évben.

részletek

F1-Archív: Rascasse-balhé Monacóban

Vandoorne-t előbb az F1-ben akarták látni, később már úgy érezte, feláldozták Alonsóért, Hamilton nem tudott kiszállni az autójából, Kobayashi Ferrarit tesztelt, Schumacher pedig botrányt robbantott ki Monacóban – ezek voltak május 27. hírei az elmúlt bő két évtizedben.

részletek
Olvastad már?