DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Berger töretlenül hisz Schumacher javulásában

Gerhard Berger, a DTM nemrég megválasztott elnöke továbbra is úgy gondolja, hogy a német hétszeres világbajnok elég erős a felépüléshez. Az osztrák ex F1-es Schumacher fiának karrierjéről is beszélt.

Michael Schumacher 2013-as síbalesete óta balszerencséjére csak lábadozik. A német legendáról a legvadabb pletykák keringtek - miután felébredt a kómából, és teljesen elzárkózott otthonába. Gerhard Bergernek volt szerencséje a pályán is megküzdeni a bajnokkal.

A DTM elnöke mielőbbi felépülést kíván a hétszeres világbajnoknak: „Hiszek a csodában, és nagyon remélem, hogy hamarosan pozitív híreket hallhatunk Michael felől. Csodálatos, hogy Corinna és Mick tudja kezelni ezt a nehéz helyzetet.”

berger-dppi-schumacher2 



„Úgy gondolom, hogy az is egy remek dolog, hogy Mick hallgatott a szívére, és kiáll a profi versenyzés mellett” - folytatta az osztrák volt F1-es.

Berger Schumacher fiáról is szót ejtett: „Természetesen Michael hatalmas nyomdokaiba lépni nem egyszerű, de Micknek megvan a tehetsége, és a jó környezet is hozzá, hogy elviselje ezt a nyomást. Ő is egy Schumacher, és tudja, hogy mit csinál.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: