DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Gregor Bernadett Jaguart tesztelt!

A Jaguart Magyarországon forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik e segítség nélkül nem tudnának eljutni egyetlen előadásra sem.
Most Gregor Bernadett, az Újszínház művésze kapott tesztelésre egy közel 20 millió forint értékű autót. Előtte James Bond magyar hangja, Kautzky Armand tesztelte a márkát.
 
gregor-bernadett-jaguar
 
A Jaguarokat egyébként jótékonysági akciókban is bevetették. A járművekkel olyan gyerekeket szállítottak színházba, akik még sosem volta egyetlen előadáson sem. Tavaly, a márka feltűnt a Virtuózok című műsor környékén is, az egyik kiemelkedő tehetség, a 12 éves Holozsai Eszter, még egy autót is kapott. Igaz, azt nem ő vezette, hanem édesapja. Ennek köszönhetően 15-20 városban is feltűnt a majdnem 30 millió Ft értékű jármű. Olyan helyeken, ahová a műértő közönség is jár. A tehetősebbek  figyelmét azzal próbálták felhívni a márkára, hogy adtak egy autót Litkey Farkasnak, aki, ha vitorlázásról van szó, mindent visz. Ő a balatoni Kékszalag verseny tizenkétszeres győztese, a Soling hajóosztály világbajnoka, sokszoros magyar bajnok, olimpikon. Ha az ő igényeihez illik a Jaguar, az vonzó lehet másoknak is -  gondolhatták az akció kitalálói.
 
A Jaguar egyébként a kisebb gyerekekre is vadászik, tavaly  nem volt ritka, hogy Süsü vezette az egyik autót. Az „egyfejű”  szülőanyájáról elnevezett Csukás István színház produkciói körül tűnt fel a márka. Az akció szervezői szerint már gyerekkorban ki lehet alakítani a márkahűséget, nem beszélve arról, hogy anyu és apu bármikor lecserélheti autóját.  A többek között Jaguar és Land Rover márkákat forgalmazó Auto Palace rendszeresen segíti a Lári-Fári Alapítványt. Emellett egy furcsa fantomot is támogattak tavaly: Füred kapitányt, aki csak a közösségi oldalakon létezik. A turisztikai és PR szakemberek által kitalált mesehős gyakorta hoz-visz gyerekeket luxusautókkal a Balaton partjára. Olyanokat, akik még sosem jártak ott. A fantomnak van munkája bőven. Kutatások szerint kétmillió honfitársunk sosem látta a Balatont. 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: