DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Ray-Ban Wayfarer, versenyzőknek készítve

A legkorszerűbb anyagok gondoskodnak arról, hogy a Ray-Ban legújabb, Formula‒1 ihlette napszemüvege ne szoruljon bemutatásra: az új limitált kiadású Ray-Ban Wayfarer Carbon Fiber for Scuderia Ferrari készen áll a versenyre.

A Ferrari 75. évfordulójának ünneplésére a világ egyik legikonikusabb Ray-Ban-formája új, limitált kiadása újradefiniálta a teljesítményorientált stílus megjelenését. A versenyzői divat  legikonikusabb képviselői, a Ray-Ban és a Scuderia Ferrari egyetlen részletet sem hagynak figyelmen kívül.

0rb8395m_f08287



RB8395M

Ultrakönnyű, erős és kecses – csakúgy, mint a Formula‒1-es autók aerodinamikus karosszériája. Az új Carbon Fiber Wayfarer dizájnját az F1-es pálya gyors tempója és a versenyautók különleges anyagai ihlették. Ez az ikonikus szálkeret a Ferrari sportautó 75. évfordulója alkalmából kerül forgalomba. A Ray-Ban is csatlakozott az ünnepléshez, így a modell ellipszis alakú szegecsein, a gumírozott orrpárnákon, valamint a szárvégeken is visszaköszön az évforduló ünnepi színe, a „giallo Modena”, azaz a „modenai sárga”. A lencsén és a halántékon megjelenő Scuderia Ferrari versenyzői pajzzsal ez egyedi modell kiérdemli az exkluzív versenyzői státuszt, a különleges szénszálas textúrával díszített dedikált bőrtok, a 75. évfordulós limitálás jelző és a prémium doboz pedig valódi gyűjtői darabbá teszi.

220825_rb_cllbn0123201_clcs_2

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: