DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat
Egyéb

Kedden elrajtol a III. FuturEsportS League

Kedden elrajtol a FuturEsportS történetének egyik legrangosabb ligája, a III. FuturEsportS League! Minden eventre egy különleges vendéget is meghívnak, aki pontot nem kap.

A csapat meghívta mind a 20  F1 Challengersbe kvalifikált pilótát (16 + 4 tartalék), akik közül 19 el is fogadta a meghívásukat. A mezőnyhöz csatlakozik még a TT Eventről bejutott 2 FES versenyző.

A szabályok szinte teljesen megegyeznek a Challengers szabályaival. Az egyetlen speciális szabály, hogy az időmérő TOP3 is pontot kap 3-2-1 arányban.

A bajnokságot az F1 Esport Ligabajnokságok leghíresebb és egyben legelismertebb kommentátora, George Morgan fogja angol nyelven kommentálni, aki a hivatalos közvetítések alatt lesz a FES hangja. Az első eventen a második számú kommentátor Bereznay Dani lesz.

Minden eventre egy különleges vendéget is meghívnak, aki pontot nem kap. Az első vendég az Aston Martin sztárpilótája, Daniele Haddad!

RAJT kedden 19.30-kor a FuturEsportS Youtube-csatornáján: https://www.youtube.com/c/FuturEsportSYTHa ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: