DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Mit tegyünk, ha egyedi fényképes telefontokot szeretnénk a telefonunkra?

A válasz egyszerű: tervezzünk magunknak! Hogy hol és hogyan? Nagyon egyszerű a recept. Keress egy megbízható webáruházat, mint amilyen a Pitbullcase.hu és egy jó képet. A kettőt hozd össze, és kész a tökéletes tok. Na jó, ennyire nem egyszerű, de majdnem.

Milyen tokot válasszunk?

Mikor egyedi tokot készítünk, érdemes jó alaposan tájékozódni, hogy milyen is lenne a praktikus. Alapvetően háromféle tok típusból választhatunk: a flipes bőrtok, a merev hátlap és a szilikon tok közül.

Pitbull_szept19_LM6



Ha szilikon tokot választunk, akkor vélhetően kell egy fix védelem a telefonra, mert mondjuk gyakran landol a földön, vagy éppen a gyerekek kezében. Ilyenkor azért biztos, ami biztos, tegyük teljessé a védelmet egy edzett üvegfóliával is.

Merev hátlap esetén a fő a változatosság és az egyediség, ezért olyanok válasszák ezt, akik igenis tudnak vigyázni a telefonjukra, és nem a védelmet szolgálja a tok.

A flipes bőrtokot kortól függetlenül a legtöbben szeretik, mert egyszerre véd a külső behatásokkal szemben, valamint óv a portól és kosztól egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy a toknak hála nem látszik, hogy éppen milyen telefont tartunk a kezünkben. Ebben csak az Apple termékek képeznek kivételt, mert azoknál a készülékeknél választhatunk olyat, aminek a logó helye ki van hagyva.

A tervezés folyamata

A tervezés folyamata pofonegyszerű, hiszen csak egy megfelelő felbontású, HD vagy Full HD képre van szükségünk, ami azért fontos, mert csak ezekkel lesz kifogástalan a tok minősége.

Ha nem találnánk megfelelő képet, akkor jó ötletet adhat az oldal galériája, ahol kategorizálva vannak a fényképek, és könnyen találhatunk az ízlésünknek megfelelőt. Kiválasztás után csak el kell helyezni a képet a tokon, majd ki lehet próbálni a rendelkezésre álló effekteket is. Ha végeztünk, akkor nincs más hátra, mint megrendelni a kiválasztott tokot.

További termékek a cég kínálatában

Az is lehet, hogy nem feltétlenül egyedi tokot szeretnénk, csak egy jó minőségű védelmet a telefonra. Ebben az esetben a webáruházból is válogathatunk, ahol különböző anyagú, kialakítású darabok várnak minket. Az ütésálló tokok különösen kedveltek, főleg azért, mert mondjuk az Apple iPhone 7 Plus esetében elérhető csillogós, női változat is. Sőt, ha nem szeretnénk az egész telefont bevonni a tokkal, akkor választhatunk hozzá akár bumpert is.

Mindezeken túl számos kiegészítővel is gazdagabbak lehetünk, hiszen vehetünk a telefonunkhoz tartozó gyorstöltő adatkábelt, edezett üvegfóliát, nanopadot, de még műanyag kábelvédő állatkákat is, választható színben és formával. Mindezt a Pitbullcase.hu odalon érhetjük el, ahol sok érdekes ajánlattal és akcióval várnak minket. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: