DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

F1 2018: Brawn GP jár az előrendelőknek

A rajongók kívánsága meghallgató fülekre talált a Codemasters részéről, ugyanis a nyár végén megjelenő új játékban benne lesz a Brawn GP 2009-es világbajnok autója.

A tavaly megjelent, 2017-es játékban nagy sikert aratott a klasszikus autók visszatérése, így ezt a vonalat szeretné tovább erősíteni az angol cég. Azok, akik előrendelik az augusztusban megjelenő videojátékot, ingyenes bónuszként kapják meg a Brawn GP 2009-es versenygépét.

Jenson Button és Rubens Barrichello autója mellett a 2003-as Williams-BMW FW25-öt is tartalmazni fogja az úgynevezett ’Headline Edition’, amely az egyik legerősebb autó volt a V10-es érában, a kormánya mögött annak idején Juan Pablo Montoya és Ralf Schumacher ülhetett. Persze, aki nem rendeli elő a legújabb F1-es játékot, később az is megveheti majd hozzá kiegészítőként, ha szeretné kipróbálni, milyen érzés vezetni ezeket az autókat.



Paul Jeal, a Codemasters Studios Franchise Igazgatója elmondta, hogy nagy siker volt tavaly a klasszikus autók feltámasztása, így tovább szerették volna erősíteni ezt a vonalat azzal, hogy beteszik a játékba a rajongók által követelt Brawnt is: „A klasszikus autók jelenléte hatalmasat szólt tavaly a játékosok és a sport követőinek körében, ezért szeretnénk idén is minél több korábbi versenygépet visszahozni számukra. A Brawn kétségkívül a leginkább várt ezek közül, ha valamelyik csapat fennállásának egyetlen évében mindent megnyer, az nagy nyomot hagy a sportban, ezért is lett annyira ikonikus ez az autó, amellett, hogy gyönyörű is.”

„A 2003-as Williams is egy nagyszerű autó, mely a szezon előrehaladtával egyre jobb és jobb lett, Montoya pedig rekordot jelentő 8 alkalommal állhatott zsinórban a dobogóra ezen versenyautóval, így biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akik szeretnének majd „beülni” a Williamsbe is.”

Az új videojátékban lesznek sajtóesemények, melyek befolyásolják majd a játékos karrierjének alakulását, de az ERS beállításaihoz is hozzáférhetünk majd, ami kulcsfontosságú szerepet fog játszani a versenyek során. A Codemasters F1 2018-as játéka augusztus 24-én jelenik meg hivatalosan, Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: