Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 3. szerda

Codemasters

A GTA kiadója venné meg a Codemasterst

Az amerikai Take-Two óriási összegért, közel egymilliárd dollárért vásárolná fel az F1 hivatalos játékait fejlesztő brit stúdiót. Az elnökség hajlik az eladásra.

részletek

F1 2020: Gyengítettek a Ferrarin, csak nem eleget

A vörösök idei formáját látva az F1 hivatalos játékait fejlesztő Codemasters fájó lépésre szánta el magát: egy programfrissítéssel visszavett az autóik teljesítményén, ám ennek mértéke valamiért nem tükrözi a valóságot.

részletek

F1 2020: Fekete Mercedes igen, új pályák nem

A Codemasters frissítette az idei F1-es játékot, így immár a világbajnok csapat új, fekete festésével is játszhatunk. A versenynaptárba frissen bekerülő pályákat viszont nem tervezik betenni.

részletek

Így indíthatsz saját csapatot az F1 2020-ban

A Codemasters idei új F1-es játékának talán legkomolyabb újítása lesz, hogy akár egy tizenegyedik, saját istálló színeiben is versenyezhetünk – erről tettek közzé most egy bemutató videót.

részletek

Így fest egy bakui kör az F1 2020-ban

A hétvégén rendezték volna az Azerbajdzsáni Nagydíjat, ennek apropóján pedig az F1-es játékot gyártó Codemasters közzétett egy kört a rövidesen megjelenő 2020-as változatból a bakui pályáról.

részletek

A WRC licenszét is megszerezte a Codemasters

A brit játékfejlesztő stúdió ötéves szerződést írt alá, amely értelmében 2023-tól 2027-ig minden évben feldolgozzák a Rali-világbajnokság aktuális szezonját. Pont úgy, ahogy az F1 esetében is teszik.

részletek

Előbb jöhet a 2020-as játék, mint a 2020-as szezon

A Codemasters bejelentette az F1 2020 játék piacra dobásának időpontját, és a benne található újításokat: 11. csapat, osztott képernyő, választható lerövidített szezon és Schumacher Deluxe Edition!

részletek

Így segíti Alonso az új Grid fejlesztését

Érkezik a következő Grid, központi szerepben Fernando Alonsóval. A spanyol konzultánsként fontos visszajelzéseket ad a játékról, de természetesen nem ő teszteli nap mint nap.

részletek

F1 2019: A klasszikus autók teljes listája

Június 28-án kerül a boltok polcára a Codemasters legújabb játéka, az F1 2019. Ahogyan azt már megszokhattuk, az idei kiadás sem fog csekélykedni a klasszikus autók terén.

részletek

F1 2019: Megjött a hivatalos trailer

Bár részleteket és teljes versenyeket is láthattunk már a Codemasters-féle idei hivatalos F1-es játékból, az első hivatalos trailer 4K-ban hétfőn, nagyjából egy hónappal a június 28-i megjelenés előtt jött ki.

részletek

Ilyen lesz esőben az F1 2019 - 4K videóval

Néhány szerencsés YouTuber már próbálhatta, illetve tesztelhette az F1 2019-et, amely még láthatóan fejlesztés alatt áll, példa erre a Mercedes orrkúpja. Viszont esőben rendkívül látványos lesz játszani.

részletek

F2, Prost és Senna is lesz az F1 2019-ben

A hivatalos Formula-1-es játék fejlesztője, a Codemasters bejelentette, hogy az F1 2019-ben helyet kapott a Formula-2-es bajnokság is, mindemellett pedig Sennával és Prosttal is versenyezhetünk majd.

részletek
Olvastad már?