Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 9. kedd

Codemasters

Látványos lett Miami az F1 22-ben

Pár napot még várni kell rá, hogy a valóságban F1-es autók guruljanak a Miami Autodrome aszfaltjára, a július 1-jén érkező hivatalos játék készítői azonban már most megosztottak pár snittet az új pályáról. A „kikötőt” azért kicsit máshogy képzelték a programozók, mint a valóságban lett…

részletek

F1 22: Júliusban jön a hivatalos játék új része

A Codemasters Formula-1-es sorozatának 2022-es kiadása július 1-jén érkezik meg, a főszerepben az új generációs versenygépekkel és sprintfutamokkal.

részletek

Megérkezett Portimao és az Aston safety car is az F1 2021-be

Szeptember második hetében megjelent a legújabb és valószínűleg legnagyobb frissítés az F1 2021-hez, melyben nemcsak Portimao kapott helyet, de az új biztonsági autó is.

részletek

Itt az F1 2021 utolsó trailere

Már csak néhány napot kell várnunk, hogy megjelenjen az EA és a Codemasters legújabb F1-es játéka – az alábbiakban az utolsó kedvcsináló előzetes videót mutatjuk.

részletek

Melyik a leggyorsabb autó az F1 2021-ben?

A Nekrews 51 névre hallgató videós próbálhatta ki és mérhette össze a mezőny tíz autóját végsebesség szempontjából a bakui célegyenesben a Codemasters és az EA még fejlesztés alatt álló új játékéban.

részletek

Hivatalos: Az EA felvásárolja a Codemasterst

Korábban már úgy hírlett, hogy a Formula-1-es videojátékot is gyártó vállalatot fölvásárolhatja a Take Two Interactive, végül az Electronic Arts csapott le a brit Codemastersre.

részletek

A GTA kiadója venné meg a Codemasterst

Az amerikai Take-Two óriási összegért, közel egymilliárd dollárért vásárolná fel az F1 hivatalos játékait fejlesztő brit stúdiót. Az elnökség hajlik az eladásra.

részletek

F1 2020: Gyengítettek a Ferrarin, csak nem eleget

A vörösök idei formáját látva az F1 hivatalos játékait fejlesztő Codemasters fájó lépésre szánta el magát: egy programfrissítéssel visszavett az autóik teljesítményén, ám ennek mértéke valamiért nem tükrözi a valóságot.

részletek

F1 2020: Fekete Mercedes igen, új pályák nem

A Codemasters frissítette az idei F1-es játékot, így immár a világbajnok csapat új, fekete festésével is játszhatunk. A versenynaptárba frissen bekerülő pályákat viszont nem tervezik betenni.

részletek

Így indíthatsz saját csapatot az F1 2020-ban

A Codemasters idei új F1-es játékának talán legkomolyabb újítása lesz, hogy akár egy tizenegyedik, saját istálló színeiben is versenyezhetünk – erről tettek közzé most egy bemutató videót.

részletek

Így fest egy bakui kör az F1 2020-ban

A hétvégén rendezték volna az Azerbajdzsáni Nagydíjat, ennek apropóján pedig az F1-es játékot gyártó Codemasters közzétett egy kört a rövidesen megjelenő 2020-as változatból a bakui pályáról.

részletek

A WRC licenszét is megszerezte a Codemasters

A brit játékfejlesztő stúdió ötéves szerződést írt alá, amely értelmében 2023-tól 2027-ig minden évben feldolgozzák a Rali-világbajnokság aktuális szezonját. Pont úgy, ahogy az F1 esetében is teszik.

részletek