DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Rali

Súlyosan sérült az elütött pályabíró az Eger Ralin

Baleset történt az Eger Rali vasárnapján: az első gyorsaságin, egy kicsúszásnál segítő pályabírót ütött el a hátrébb érkező autó. Ellentmondó információk érkeztek állapotáról: az OMSZ szerint életeszélyesen sérült.

A vasárnapi első gyorsaságin, Egerbakta-Terpesi elágazásnál között történt a baleset: Kocsomba Károly árokba csúszott autója körül több ember gyűlt össze, köztük a szerencsétlenül járt sportbíró. Az RTL Klub beszámolója szerint a következő autó, Perge György Mitsubishije túl hamar érkezett meg a helyszínre, a pályabíró hiába próbált meg kitérni előle, nem volt ideje elmenekülni. Elsodorták Kocsombát is, aki könnyebben sérült meg.



A helyszínre mentőhelikopter érkezett Debrecenből, az Országos Mentőszolgálat szóvivője „nagyon súlyos sérülésekről”, koponyatörésről és végtagsérülésről számolt be, valamint arról, hogy a férfit lélegeztetve, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A Formula.hu ennek ellentmondó információkat kapott arról, hogy a sérülés kevésbé súlyos, és a pályabírót kartöréssel műtötték meg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: