DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd
Podcast

Podcast: Leclerc-mánia Monacóban

A Vörös Herceg ünnepelt a Hercegségben egy különösen monoton verseny végén, mely akár a változás szelét is hozhatja – monacói értékelő pilótapiaci érdekességekkel.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Minek köszönhette monacói sikerét Leclerc? Mit lehet kezdeni az unalmas monacói futamokkal? Kialakulhat még az idén világbajnoki küzdelem? Hogy viseli Lawrence Stroll az Aston Martin gyengélkedését? Milyen következményei lehetnek Ocon csapattársa elleni akciójának? Pont kerülhet a Sainz-saga végére? A Formula Podcast monacói futamértékelőjében többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

441508136_1055324932800513_3507839970115989414_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Májusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

 

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: